Private Lease

Mijn contract

Header contactpagina

Adreswijziging

Ben je verhuisd? Met behulp van dit formulier weet je zeker dat je nieuwe adresgegevens goed doorkomen. Je ŠKODA-dealer kan dit niet voor je doen.

Einde contract

Als je ŠKODA Private Leasecontract afloopt heb je een aantal keuzes. Om je goed voor te lichten zetten we hier alles voor je op een rij.

Contract eerder beëindigen

Neem om het contract te beëindigen contact op met ons op (033) 454 92 92.

Contract afgesloten na 1 februari 2016

Dan betaal je maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Mocht je het contract al in het eerste jaar beëindigen, dan betaal je voor de resterende maanden van dit eerste jaar 100% van de leasetermijnen. Daarna betaal je 40% van de resterende termijnen tot aan het eind van de looptijd.

Contract afgesloten vòòr 1 februari 2016

Dan wordt de hoogte van het bedrag, dat je moet betalen om het contract eerder te beëindigen, vastgesteld op basis van de handelswaarde van de auto en de boekwaarde plus maximaal 25% van de resterende maandtermijnen.

Tussentijds het contract wijzigen

Wil je tussentijds je contract wijzigen? Dit kan, maar houd er rekening mee dat hier mogelijk kosten aan verbonden zijn. Neem voor elke wijziging contact met ons op via (033) 454 92 92.

Kosteloos eerder beëindingen

Heb je een contract van na 1 januari 2017 en wil je het contract eerder beëindigen vanwege overlijden, onvrijwillige werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of een echtscheiding? In deze gevallen zullen wij aan de hand van de gewijzigde financiële situatie beoordelen of de maandprijs zoals afgesproken in het private leasecontract niet meer betaald kan worden. Het contract kan dan kosteloos worden beëindigd.

Heb je een contract van vóór 1 januari 2017 en wil je het contract eerder beëindigen vanwege overlijden, onvrijwillige werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of een echtscheiding? Neem dan contact met ons op via (033) 454 92 92.