Škoda Connect LITE

Altijd verbonden met jouw auto

Vind jouw dealer Ontdek de highlights
S

Altijd verbonden met jouw Škoda

Voor Škoda modellen (vanaf 2008) die niet zijn uitgerust met een fabrieks-connecitiviteitsfunctie, hebben we nu Škoda Connect LITE in combinatie met een achteraf te plaatsen DataPlug. Met de Škoda Connect LITE app kun je verbinding maken met jouw auto. Zo kun je ritten registreren en exporteren, je brandstofkosten analyseren, zien waar je Škoda geparkeerd staat en nog veel meer.
Connect Lite

Highlights Škoda Connect LITE

Connect LITE app

Met de Škoda Connect LITE app heb je altijd je actuele kilometerstand, brandstofpeil en onderhoudsdata bij de hand. De app biedt ook een aparte gids voor de waarschuwingslichtsymbolen. Benieuwd naar alle functionaliteiten?

Connect Lite

Brandstofmonitor

Deze functie is super handig! Elke keer als je tankt, slaat de app je gegevens op. Houd bij hoe vaak je moet tanken en wat je uitgaven zijn. 

Connect Lite

Parkeerplaatsen

Eenvoudig je auto terugvinden? Met Connect LITE zie je direct waar jouw auto geparkeerd staat. Met de app kun je ook de locatie van jouw auto delen, zodat anderen je kunnen vinden. 

Connect Lite

Ritregistratie

Het digitale logboek houdt alle ritten bij. Na elke rit kun je jouw rijstijl en brandstofkosten inzien. Je kunt deze data ook eenvoudig exporteren naar een Excel-bestand.

Connect Lite

Service en afspraken

Via de app kun je gemakkelijk contact opnemen met jouw voorkeursdealer. Waar je ook bent, er is altijd wel een Škoda-dealer in de buurt. 
Connect Lite

Challenges

Vergelijk jezelf met andere Škoda-rijders terwijl je punten en trofeeën verzamelt. Verzamel genoeg punten om een level hoger te komen en nieuwe manieren te ontdekken om jezelf te testen. 

Connect Lite
Connect Lite
Connect Lite
Connect Lite
Connect Lite
Connect Lite
Connect Lite

Beschikbaarheid Connect LITE

Als je Škoda tien jaar of jonger is, is het mogelijk om Connect Lite aan te schaffen. Het enige dat je nodig hebt, is een smartphone en een DataPlug. Deze kan jouw dichtsbijzijnde dealer voor je installeren.

Installeer in 4 stappen Connect LITE

Installeren

Download Connect LITE

Download eerst de Connect LITE app op je telefoon in de App Store of Google Playstore en maak direct een account aan.

Installeren

Stap in jouw Škoda

Zodra je de app hebt gedownload, stap je in jouw auto en open je de app. 

Installeren

Installeer de DataPlug

De geïnstalleerde DataPlug in jouw Škoda zorgt ervoor dat je Connect LITE kunt gebruiken. Zodra de DataPlug is geplaatst, vraagt de app om een pincode, zodat deze verbinding kan maken. Dit regelt jouw Škoda-dealer. Je auto is klaar voor gebruik. 

Installeren

Registreer

De app vraagt vervolgens om een 'voorkeurspartner' aan te geven. Nadat je jouw dealer hebt geslecteerd*, kun je inloggen met je Škoda ID. Indien je al geregistreerd bent, hoef je alleen nog maar in te loggen en ben je klaar om te gaan! 

Advies telefooninstellingen 
Voor een goede werking van de Škoda Connecte Lite app, is het belangrijk dat je locatievoorziening in de app altijd aanstaat. De telefooninstellingen verschillen per device. Hieronder een overzicht met de belangrijkste instellingen
 
  • Zet je batterij-optimalisatie uit (geldt alleen voor Android toestellen).
  • Zet je locatie instelling altijd aan en niet alleen bij gebruik van de app. altijd.
  • Zorg ervoor dat je telefoon op de achtergrond altijd je apps en instellingen automatisch ververst. Sluit de app niet af.
  • De gegevens in de app worden bijgewerkt met behulp van Bluetooth in combinatie met de Dataplug. Zorg ervoor dat je telefoon altijd verbinding heeft met de DataPlug tijdens het rijden. Zo zie je altijd je meest actuele ritgegevens.
  • Indien je tijdens het rijden je telefoon niet verbonden hebt met de DataPlug, kun je de rittenregistratie niet achteraf automatisch bijwerken. Het is wel mogelijk om dit handmatig toe te voegen. 

Wil je meer informatie?

 

Neem contact op met de Škoda Dealer. Of stel je vraag via Twitter, Facebook, de chat rechts onderin of door te bellen naar: