ŠKODA
SHOT AT HOME

Drie commercials, thuis opgenomen met een speelgoedautootje

Bekijk alle films

Auto commercials regisseren vanuit huis

Wat doe je als je op zaterdag niet meer mag doen wat je normaal doet en altijd thuis bent? We gaven drie regisseurs een ŠKODA speelgoedautootje en vroegen hen thuis een auto commercial te maken. Het resultaat? Drie regisseurs die zich weer even 6 jaar oud voelden en drie totaal verschillende films maakten.
De regisseurs


Een SUV voor jezelf?

Grote en ruime SUV

Onze grote en ruime SUV’s zijn in alle opzichten een sterke speler in de klasse van de grote SUV’s. SUV-getrouw geven deze auto’s je dat prettige gevoel van robuustheid en veiligheid, en staaft dat met vele veiligheidsfeatures.

De KODIAQ biedt plek voor 5 óf 7 personen, waardoor er plek voor iedereen is.

Bekijk de KODIAQ

ŠKODA KODIAQ SUV

Compacte SUV

Wanneer je een kleinere auto zoekt, is een compacte SUV een auto met karakter op alle fronten. Stoere uitstraling, krachtig postuur en dynamische proporties, verpakt in een compact pakket. Zo geniet je van de voordelen van een kleine auto zoals een lagere prijs en flexibiliteit in de stad.

Met de KAROQ ben je voorbereid op iedere situatie.

Bekijk de KAROQ

ŠKODA KAROQ SUV

Stads-SUV

De nieuwe compacte SUV van ŠKODA is ideaal voor gebruik in de stad, maar ook daarbuiten. Hij is gebaseerd op het MQB-platform van Volkswagen en heeft een groot aantal nieuwe elektronische assistentiesystemen. 

Stoere looks verpakt in het formaat van een compacte auto: veel beter kun je de KAMIQ niet typeren.

Bekijk de KAMIQ

Kamiq
ŠKODA KODIAQ SUV
ŠKODA KAROQ SUV
Kamiq
Op zoek naar een modelauto van ŠKODA?