ŠKODA Connect

Connect

Altijd verbonden

Met ŠKODA Connect ben je altijd verbonden met jouw ŠKODA. Zo kan je vanuit huis zien of je auto op slot zit, waar deze geparkeerd staat en vind je nog veel meer informatie over je auto. In geval van een ongeluk worden automatisch de hulpdiensten gewaarschuwd, zodat snel de juiste hulp geboden wordt. De uitgebreide infotainment systemen zorgen ervoor dat je nooit zonder brandstof komt te staan, en helpen je een file te ontwijken. ŠKODA Connect maakt het rijden in een ŠKODA nog comfortabeler en veiliger.

De KODIAQ beschikt als eerste over ŠKODA Connect (Infotainment Online, Care Connect en Emergency Call). Op de nieuwe OCTAVIA wordt Infotainment Online aangeboden.

 

Infotainment online

De functies van het infotainment online systeem helpen je om je bestemming snel, veilig en comfortabel te bereiken. Deze functies zijn beschikbaar voor de infotainmentsystemen Amundsen en Columbus, per periode wordt de geldigheid vernieuwd.

Proactive service

In de proactive service wordt je geheel ontlast op het gebied van service, je auto zorgt bijvoorbeeld zelf voor service afspraken of pechverwerking.

Emergency call

Als de airbag control unit een groot ongeluk waarneemt dan neemt de auto gelijk contact op met het ŠKODA Emergency Centre. Het systeem geeft gelijk de positie van de auto, het aantal passagiers en de ernst van het ongeval door. De bestuurder of passagier van de auto kan ook op eigen initiatief de hulpdiensten inschakelen door op de rode SOS knop te drukken. Dit kan bijvoorbeeld gedaan worden wanneer men een ongeluk van een andere auto waarneemt. Er wordt contact gehouden met de inzittenden, totdat de hulpdiensten op de plaats van het ongeval aan zijn gekomen.

Emergency call

ŠKODA Connect activeren en registreren

De ŠKODA Connect portal biedt de mogelijkheid om je klantaccount gemakkelijk vanuit huis te beheren. Ook is er de mogelijkheid om de ŠKODA Connect app te downloaden op je smartphone. 

Voordat je de ŠKODA Connect services kunt gebruiken moet je eerst jouw account activeren en registreren via de ŠKODA Connect Portal.

Naar de portal

Klik hier voor een uitgebreide stap voor stap uitleg over het activeren en registreren. 

Connect verlengen

ŠKODA Connect verlengen

Verleng gemakkelijk en snel via ŠKODA Connect Portal, nu tijdelijk nog voordeliger.

Eén jaar Infotainment Online voor alle modellen:
Van € 70 voor € 49

Eén jaar ŠKODA Connect voor de KODIAQ en SUPERB:
Van € 60 voor € 39

Naar Connect Portal