Tour de France

Naar WeLoveCycling

Official partner bij de Tour

Ook voor de 105e editie van de Tour de France 2018 zit ŠKODA als hoofdsponsor en autopartner stevig in het zadel voor deze Tour. Naast het uitdelen van de dagelijkse Groene Trui aan de leider in het puntenklassement, zal ŠKODA de wielerronde op bijzondere wijze verslaan. In het programma ‘Maarten en Filemons Poule du Tour’ zullen zij diverse items en vooruitblikken behandelen en de Tour op de voet volgen vanuit een ŠKODA SUPERB COMBI Sportline.

Wielrennen is een sport die dichtbij de mensen komt en ŠKODA doet daar graag aan mee. De wielersport heeft de auto’s uit Tsjechië massaal omarmd en mede hierom wil ŠKODA de wielren skills van zijn fans testen bij lokale dealers. Hier zal gedurende de zomer een fietssimulator bij je lokale dealer te vinden zijn, waar je de uitdaging aan kunt gaan met andere wielerfans.

Tour de France
Filemon on Tour

Maarten en Filemons Poule du Tour

Ook dit jaar gaat wielerfanaat Filemon Wesselink ons de Tour de France laten zien op eigen wijze in zijn programma ‘Maarten en Filemons Poule du Tour’. In een ŠKODA SUPERB COMBI Sportline verkennen zij de etappe van morgen én voorspellen zij de uitslag van de eerste vijf renners.

‘Maarten en Filemons Poule du Tour’ is dagelijks een vast onderdeel van het populaire live televisieprogramma Tour du Jour. Het is van 07 juli t/m 29 juli van 20.30 tot 21.30 uur te zien op RTL7.

SUPERB Tour de France

SUPERB Tour auto

ŠKODA’s topmodel – de SUPERB – begeleidt ook dit jaar de renners op weg naar Parijs. Christian Prudhomme vervult zijn rol als Tour-directeur aan de kop van het peloton in de ‘red car’. Verder zullen ook de A.S.O. en de wielerploegen vertrouwen op ŠKODA, zodat alle heroïsche demarrages kunnen worden gevolgd en valpartijen met de bezemwagen kunnen worden vooruit geschreeuwd.

 

WeLoveCycling

Welovecycling is een online magazine dat jou inspireert en vermaakt met mooie verhalen, bijzondere video’s en speciale rapportages gemaakt voor én door fietsers. Want wij begrijpen; de enige die jou echt begrijpt, zijn fietsers zoals jij.

Naar WeLoveCycling