Zaterdaghulp wielrennen

Zaterdaghulp

Zaterdag is een dag van samen fietsen. Een lekke band, spierpijn en niemand om je een bidon aan te reiken? Geen zorgen - daar kunnen we je bij assisteren! In de maand augustus hebben verschillende amateurs een hele zaterdag gefietst als echte wielerprofs. Inclusief materiaal, masseur, én mecanicien. 

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik mij aanmelden?
Wanneer kan ik mij aanmelden?
Aanmelden voor de Zaterdaghulp kan vanaf 12 juni t/m 18 augustus 2019. Vervolgens helpt ŠKODA 3 mensen met een materiaalwagen op 3 zaterdagen. Deze zaterdagen zijn op 3, 17 en 31 augustus 2019.
Wie mag er deelnemen?
Wie mag er deelnemen?
Iedereen van 18 jaar en ouder die zich graag één keer een echte prof wil voelen. Je hoeft als deelnemer geen ŠKODA rijder te zijn.
Wat krijgen de winnaars?
Wat krijgen de winnaars?
Een KODIAQ Materiaalwagen met chauffeur en overige benodigheden voor een onvergetelijke fietsdag op een van de 3 zaterdagen (3, 17, 31 augustus 2019).De deelnemers dienen wel zelf over fietsen te beschikken.
Wat moet je doen als deelnemer?
Wat moet je doen als deelnemer?

Op de website kun je aanmelden bij welke fietsrit en met wie je zou willen deelnemen. Kies hier ook gelijk een datum waarop gebruik wil maken van de materiaalwagen (3, 17 en 31 augustus 2019).

Wat zijn de voorwaarden?
Wat zijn de voorwaarden?

De aanmeldperiode voor de Zaterdaghulp loopt van 12 juni t/m 18 augustus 2019. Lees hier alle actievoorwaarden.

SUV's

Een materiaalwagen die altijd tot jouw beschikking staat? Bekijk snel de avontuurlijke en stoere SUV's van ŠKODA.

Ontdek meer

Als je op zaterdag nog wat extra hulp kunt gebruiken