Zaterdaghulp nodig?

Meld je aan
ŠKODA zaterdag klushulp

Zaterdaghulp

Zaterdag is een dag van dóén. Dit staat bij veel mensen in het teken van klussen: een schilderij ophangen, een keukenkastje in elkaar zetten of dat beloofde tuinhuisje maken. Om deze klus te klaren kun je naast tijd, wellicht ook een helpende hand gebruiken. Geen zorgen - daar kunnen we je gratis bij assisteren! Kun jij ook wel een materiaalwagen gebruiken met een handig mannetje?

 

Meld je dan nu aan!

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik mij aanmelden?
Wanneer kan ik mij aanmelden?
Aanmelden voor de Zaterdaghulp kan vanaf 6 april t/m 12 mei 2019. Vervolgens helpt ŠKODA 8 mensen met klussen op 4 zaterdagen. Deze zaterdagen zijn op 4, 11, 25 mei en 1 juni 2019.
Wie mag er deelnemen?
Wie mag er deelnemen?
Iedereen van 18 jaar en ouder die een klus heeft waar hij of zij wat hulp bij kan gebruiken. Je hoeft als deelnemer geen ŠKODA rijder te zijn.
Wat krijgen de winnaars?
Wat krijgen de winnaars?
Een KODIAQ Materiaalwagen met een klushulp. De klushulp kan assisteren bij het klussen en heeft ook (klein) materiaal bij zich. We helpen je met een klus die je al wilde gaan doen, maar door gebrek aan klushulp niet aan toe bent gekomen.
Wat moet je doen als deelnemer?
Wat moet je doen als deelnemer?

Op de website kun je aanmelden bij welke klus je de klushulp kunt gebruiken. Kies hier ook gelijk een datum waarop je de klus wilt uitvoeren (4 mei, 11 mei, 25 mei of 1 juni).

Wat zijn de voorwaarden?
Wat zijn de voorwaarden?
De aanmeldperiode voor de Zaterdaghulp loopt van 6 april t/m 12 mei 2019. Lees hier alle actievoorwaarden.

SUV's

Een materiaalwagen die altijd tot jouw beschikking staat? Bekijk snel de avontuurlijke en stoere SUV's van ŠKODA.

Ontdek meer

Als je op zaterdag nog wat extra hulp kunt gebruiken