Volledig elektrisch

Škoda Citigoᵉ iV

Als occasion een slimme keuze

Bekijk het aanbod Meer over elektrisch rijden
Actieradius tot 260 km* Accu 80% vol in 60 minuten*

Onze elektrische stadsauto

Elektrische stadsauto's zijn enorm populair onder de mensen die zich veel in drukke steden begeven. De Citigo ͤ iV is de eerste 100% elektrische auto van Škoda. De moderne looks die je van een stadsauto verwacht, gecombineerd met nog meer ruimte door zijn compacte techniek. Een garantie voor rijplezier, aantrekkelijk ontwerp, bijdrage aan een beter milieu, connectiviteit, grote actieradius en een snelle laadtijd. Kortom: als occasion een slimme keuze.

Bekijk het aanbod
CITIGOe iV

Wil je een nieuwe compacte auto?

Kies dan voor de ruime en comfortabele Fabia. Deze is een maatje groter dan de Citigo ͤ iV maar nog steeds wendbaar en slim doordacht zodat deze zowel in de stad als daarbuiten op zijn plek is. De Fabia is ook beschikbaar als Combi als je nog meer ruimte kan gebruiken. 


Bekijk de Fabia

€ 2.000 subsidie op jouw jong gebruikte Citigo ͤ iV

De overheid stimuleert elektrisch rijden onder andere met de Subsidie Elektrische Personenauto's Particulieren (SEPP). Zo kom je nu in aanmerking voor maximaal € 2.000 subsidie** op 100% elektrische gebruikte auto's die je koopt. Deze subsidie loopt tot 1 juli 2025. Soms zijn er ook regionale of gemeentelijke subsidies beschikbaar, zoals subsidies voor laadpalen. Neem contact op met jouw gemeente voor meer informatie of kijk in het overzicht met beschikbare subsidies en regelingen.

Bekijk het overzicht


*De genoemde verbruikscijfers zijn gebaseerd op de uitkomsten van de op dit moment geldende Europese testmethode. Afhankelijk van meeruitvoeringen, weg-, verkeers- en weersomstandigheden, milieu-invloeden, conditie van de auto en rijstijl kunnen in de praktijk verbruikswaarden voorkomen die hiervan afwijken

*De indicatieve laadtijd is 4 uur en 8 minuten voor 80% en 5 uur en 11 minuten voor 100% en geldt voor een wallbox op wisselstroom (7,2 kW). Met een 40 kW-gelijkstroomlader en het Combined Charging System (CSS) duurt opladen tot 80% maar 1 uur.

*Alle reparaties of vervangingen die het gevolg zijn van slijtage van onderdelen of schade door het gebruik van de auto, die niet vallen onder de voorgeschreven onderhoudsadviezen van de auto zijn niet inbegrepen.

**Vanaf 4 januari 2021 kan er weer subsidie aangevraagd worden, maar dit geldt alleen voor in 2021 afgesloten contracten. Het budget voor 2021 is al in 2020 voor een groot deel aangesproken. Škoda kan daarom geen garantie geven op uitkering van de subsidie door de overheid.

Bekijk alle elektrische modellen

Elektrische SUV

Op zoek naar een SUV-model met een stoer design, veel laadruimte, veiligheidsfuncties én die ook nog duurzaam rijdt? Dan is de elektrische SUV de perfecte match. Je combineert moeiteloos de uitstraling en de ruimte van een terreinwagen met alle voordelen van elektrisch rijden. Zo zijn onze elektrische SUV’s beter voor het milieu, zuinig in onderhoud en heel stil. Ervaar nu zelf hoe comfortabel elektrisch rijden is.
Elektrische SUV

Elektrische SUV Coupé

Het stoere design, de ruimte en veiligheid van een SUV model gecombineerd met de sportiviteit van een Coupé én dan ook nog duurzaam? De elektrische Enyaq Coupé is jouw match. Je combineert uitstraling, ruimte en design met de voordelen van elektrisch rijden. Zo is onze elektrische SUV Coupé beter voor het milieu, zuinig in onderhoud en heel stil. Ervaar nu het comfort van elektrisch rijden.
Elektrische SUV Coupé

Elektrische zakelijke auto

Elektrisch rijden is voor iedereen. Škoda maakt daarom elektrisch rijden aantrekkelijk en toegankelijk voor de zakelijke rijder. Met een lage bijtelling en scherpe leasetarieven is elektrisch rijden voor zowel werknemer als ondernemer financieel aantrekkelijk. Naast de financiële voordelen zijn het duurzame karakter van elektrisch rijden, de ruime actieradius en de extra ruimte grote pluspunten.
Alles over zakelijk

Elektrische stationwagen

Met een stationwagen geniet je van een upgrade in grootte, luxe en gebruiksgemak. Onze stationwagens zijn er nu ook in elektrische varianten. Dit is de stationwagen die je van ons gewend bent maar dan inclusief alle gemakken van elektrisch rijden. Denk hierbij aan het duurzame karakter van je stationwagen, minder onderhoud en stiller rijden.
Elektrische stationwagens
OCTAVIA COMBI iV

Elektrische gezinsauto

Met een druk gezinsleven is de juiste auto van groot belang. Je wilt je kinderen overal heen brengen, met het gezin comfortabel op vakantie kunnen en het liefst ook nog wat spaargeld overhouden. In een Škoda gezinsauto rijd je niet alleen duurzamer, je geniet ook van extra veel ruimte. En door de ruime actieradius tot 545 km kom je verder, met meer energie.
Elektrische gezinsauto
OCTAVIA COMBI iV