De nieuwe CITIGOᵉ iV

Ambition

Volledig elektrisch

Stel samen
Prijs vanaf 23.290 * Actieradius tot 260 km* Accu 80% vol in 60 minuten*

Standaard rijk uitgerust

In de basis al meer dan compleet. Dat typeert de CITIGO iV. Toonaangevend uitgerust met o.a. airconditioning, lane assist, LED dagrijdverlichting, Radio Swing met kleurendisplay, 4 extra luidsprekers, bluetooth voorbereiding, SD- en USB/AUX aansluiting… Kortom, de ŠKODA CITIGO iV is alles behalve standaard. En ook nog eens volledig elektrisch.

CITIGOe iV Ambition

Standaard op de Ambition

Persoonlijke thermostaat

Climatronic garandeert de gewenste temperatuur in de auto. Altijd, overal. Voor jezelf, of afwijkend voor je bijrijder.

CITIGOe iV

Altijd binnen de lijnen

De Lane Assist houd je altijd binnen de rijbaan. Standaard geleverd op de CITIGO iV. 

CITIGOe iV

Nette uitstraling

Halogeen lampen met LED-dagrijdverlichting volgens de bekende designtaal van ŠKODA. Chique, maar bovenal goed zichtbaar voor het overige verkeer. 

CITIGOe iV

Entertainment voor onderweg

Geniet van je favoriete radiozender of je eigen muziek via je smartphone. Jij kiest, met het Radio Swing mediasysteem met kleurendisplay, 4 extra luidsprekers, Bluetooth, SD- en USB/AUX voorbereiding. 

CITIGOe iV
CITIGOe iV
CITIGOe iV
CITIGOe iV
CITIGOe iV

CITIGOᵉ iV highlights

Punten die je niet mag missen

 • Tot 260 KM actieradius*
 • 80% opgeladen in 40 minuten**
 • Inclusief 6 jaar onderhoud***
CITIGOe iV

Toch een andere uitvoering?

Inruilvoordeel van € 3.000

Style

Private Lease vanaf € 299,- p/m

CITIGOe iV Style
Vanaf 24.540

Style

Standaard op de Style
 • DAB+
 • Buitenspiegels elektrisch verstelbaar en verwarmbaar
 • Cruise control
 • Driespaaks multifunctionele lederen stuurwiel met zwarte lijst
 • Lichtmetalen velgen 16" Scorpius Black
 • Mistlampen voor
 • Voorstoelen in hoogte verstelbaar
 • Regen en lichtsensor

*De genoemde verbruikscijfers zijn gebaseerd op de uitkomsten van de op dit moment geldende Europese testmethode. Afhankelijk van meeruitvoeringen, weg-, verkeers- en weersomstandigheden, milieu-invloeden, conditie van de auto en rijstijl kunnen in de praktijk verbruikswaarden voorkomen die hiervan afwijken

*De indicatieve laadtijd is 4 uur en 8 minuten voor 80% en 5 uur en 11 minuten voor 100% en geldt voor een wallbox op wisselstroom (7,2 kW). Met een 40 kW-gelijkstroomlader en het Combined Charging System (CSS) duurt opladen tot 80% maar 1 uur.

*Alle reparaties of vervangingen die het gevolg zijn van slijtage van onderdelen of schade door het gebruik van de auto, die niet vallen onder de voorgeschreven onderhoudsadviezen van de auto zijn niet inbegrepen.

*ŠKODA Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door ŠKODA Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V. , ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Opladen is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 maart 2020. De Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en het Inleverprotocol zijn hier te vinden.