De auto is dé ideale plek voor een goed gesprek. Ontdek hier waarom

Rapid Spaceback

Beschikbaar als occasion

Bekijk occasions
RAPID SPACEBACK

Škoda Rapid Spaceback rijden?

De Škoda Rapid Spaceback is zonder enige twijfel een meer dan bijzondere verschijning. Hij weet de ruimte van een Combi op doordachte wijze te verpakken in het formaat van een HATCHBACK. Die unieke combinatie én het enorme, contrasterende panoramische glazen dak maken hem tot een rasechte blikvanger. De Rapid Spaceback is als nieuw model niet meer op voorraad leverbaar. Wil je hem toch rijden? De Škoda Rapid Spaceback is ook als occasion een succesvol model. Dat is logisch, want er is ruim keus uit de motoren en aantrekkelijke uitvoeringen. Elke Rapid Spaceback biedt een volwassen rijgedrag en het ontwerp is even tijdloos als stijlvol. 

Bekijk de voorraad

De troonopvolger: De Škoda Scala

In de nieuwe Scala van Škoda worden de compacte afmetingen gecombineerd met veel binnenruimte. Het is het eerste model van Škoda dat gebruikmaakt van het A0 MQB-platform, waardoor de combinatie mogelijk is van compacte afmetingen, veel binnenruimte en de nieuwste assistentiesystemen.

Meer over de Škoda Scala

Volop ruimte

De lange wielbasis van 2.649 mm staat garant voor goede rijeigenschappen en veel binnenruimte. Ook heeft de Scala één van de grootste bagageruimtes in zijn klasse, met altijd 467 liter of 1.410 liter met de achterbank neergeklapt.
Bekijk afmetingen
ŠKODA SCALA afmetingen

Pittige prestaties

Er worden bij de introductie twee Euro 6-motoren leverbaar: de 1.0 TSI (85 kW/115 pk) handgeschakeld met zes versnellingen en de sterke 1.5 TSI viercilinder (110 kW/150 pk) met zeventraps DSG-automaat. In de loop van 2019 wordt de 1.0 G-TEC (66 kW/90 pk) leverbaar. Deze is ontworpen voor aardgas (CNG) en stoot daardoor minder CO2 en NOx uit.
ŠKODA SCALA motoren

Sportief rijgedrag

De Škoda Scala is zelfs met standaard chassis al buitengewoon veilig en wendbaar. Wie echter kiest voor de optionele Sport Chassis Preset krijgt een 15 mm verlaagd onderstel met dempers die via het Driving Mode Select-menu kunnen worden ingesteld op Normal of Sport.
ŠKODA SCALA motoren

Nieuwe naam voor nieuw compact model

De naam stamt af van het Latijnse woord ‘scala’, dat letterlijk ‘trap’ of ‘ladder’ betekent. De naam staat ook synoniem voor de volgende grote stap van Škoda in het compacte segment.
De nieuwe ŠKODA SCALA

ŠKODA-logo

Eerste Europese Škoda-model met nieuw gestileerd Škoda-logo aan de achterzijde.
De nieuwe ŠKODA SCALA

Gebaseerd op de VISION RS

De nieuwe Scala vertaalt het aansprekende design van de onlangs op de Autosalon van Parijs onthulde Škoda Vision RS concept car door naar een productiemodel.
Lees meer
De nieuwe ŠKODA SCALA
ŠKODA SCALA afmetingen
ŠKODA SCALA motoren
ŠKODA SCALA motoren
De nieuwe ŠKODA SCALA
De nieuwe ŠKODA SCALA
De nieuwe ŠKODA SCALA

Maak kennis met de andere Škoda modellen