ENYAQ iV

Private Lease

Nu vanaf € 590 p/m*

Bereken maandbedrag
Actieradius tot 537 km* Snelladen 5-80% 42 minuten*

Iedereen kan een ENYAQ iV rijden

Wil je genieten van de elektrische ENYAQ iV en de zekerheden van Private Lease bij ŠKODA? Dat kan bijna. Vanaf 2021 is onze ENYAQ iV namelijk beschikbaar voor Private Lease. Je hoeft dus geen grote investering te doen of bijtelling te betalen om je nieuwe auto te financieren. Met Private Lease rijd je onbezorgd in de ENYAQ iV voor een vast bedrag per maand en heb je geen gedoe met onderhoudskosten en waardevermindering. Je hoeft alleen maar te betalen om op te laden. We snappen dat je niet kunt wachten, schrijf je daarom nu in voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn.

Een slimme keuze

1. Heldere voorwaarden
Met het keurmerk Private Lease heb je een eerlijk en transparant contract

2. Inclusief onderhoud bij de merkdealer
Zo sta je nooit voor verrassingen

3. Goed verzekerd
Verzekering met all-risk dekking, ook voor inzittenden

Bekijk alle voordelen

Welke kies jij?

60

Actieradius tot 390 km*

Private Lease vanaf 590 p/m

60

 • Actieradius WLTP: 390 km*
 • AC laden van 0-100%: 6 uur, 45 minuten
 • Snelladen van 5-80%: 42 minuten*
 • Accucapaciteit (netto): 58 kWh
 • Standaard met Navigatiesysteem incl. infotainment online (3 jaar)
 • Beschikbaar met diverse optiepakketten

60 Sportline

Actieradius tot 390 km*

Private Lease vanaf 647 p/m

60 Sportline

 • Sportline Design Selection
 • Sportonderstel
 • Zij-skirts in carrosseriekleur met zwarte inserts
 • Full LED Matrix koplampen
 • Lichtmetalen velgen 20"Vega antraciet
 • Koplampsproeiers
 • Luxe LED achter verlichting
 • Multifunctioneel 3-spaaks verwarmbaar sportstuurwiel incl. recuperatie peddels
 • Drive Mode Select
 • HOD (hands off detectie)
 • Progressieve stuurbekrachtiging
 • Kessy
 • Phonebox met draadloos opladen
 • Driver assist (vermoeidheidsherkenning)
 • Sunset

80

Actieradius tot 537 km*

Private Lease vanaf 695 p/m

80

 • Actieradius WLTP: 537 km*
 • AC laden van 0-100%: 7 uur, 30 minuten
 • Snelladen van 5-80%: 38 minuten*
 • Accucapaciteit (netto): 77 kWh
 • Beschikbaar met diverse optiepakketten
 • Standaard met Navigatiesysteem incl. infotainment online (3 jaar)
 • Standaard chromen accenten in exterieur
 • Parkeersensoren voor & achter
 • Multifunctioneel verwarmbaar tweespaaks stuurwiel inclusief paddels
 • Drive mode select

Wat is inbegrepen?

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Afschrijving

Afleverkosten

Schade en reparaties

Verzekering met all risk dekking

BTW

Wegenbelasting

(Inter)nationale pechhulp

Onderhoud bij merkdealer

Vervangend vervoer na 24 uur

Minder gereden kilometers terugbetaald

Opladen

Boetes

Tol(kosten)

Auto wassen

Waarom kiezen voor een elektrische SUV?

De vraag naar elektrische SUV’s is steeds groter aan het worden vanuit zowel de zakelijke- als consumentenmarkt. De groeiende belangstelling komt vooral voort uit het duurzame karakter. Een elektrische SUV heeft een positieve impact op het milieu door de verminderde CO2-uitstoot. Gecombineerd met de financiële voordelen die elektrisch rijden met zich meebrengt maakt dit deze modellen zo populair. Vergeleken met SUV’s die een verbrandingsmotor hebben, blinken elektrisch aangedreven SUV’s uit door geruisloze motor. Ervaar het gemakkelijke besturingssysteem van onze elektrische auto’s, standaard uitgerust als automaat. Bovendien is er door de compacte motor van binnen meer ruimte voor bagage en inzittenden. Wat je ook van plan bent, het past in je elektrische SUV.

Daarom een elektrische SUV

Elektrisch rijden in de praktijk

Opkomst elektrische auto's

De opkomst van de elektrische auto is niet alleen een reactie op het milieuvraagstuk - waarbij het terugdringen van de CO2 uitstoot zeer hoog op de agenda staat - maar ook het resultaat van de laatste ontwikkelingen en de beschikbaarheid van nieuwe technologie.

Zo staat officieel in het regeerakkoord, dat de overheid wil dat er na 2030 alleen nog elektrische auto's worden verkocht. 

ŠKODA VISION E

Hoe werkt een elektromotor?

Het tijdperk van elektrisch aangedreven auto’s is in volle gang. In 2019 bracht ŠKODA zijn eerste elektrische model op de markt en in de toekomst zullen er nog velen volgen. Een elektromotor klinkt ingewikkeld, maar steekt eigenlijk eenvoudiger in elkaar dan een verbrandingsmotor. Wil je weten hoe dat komt? Lees meer over hoe de elektromotor werkt.

ŠKODA elektromotor

Soorten elektrische auto's

Elke auto waarbij een elektromotor helpt met de aandrijving is een elektrische auto. Onder de term ‘elektrische auto’ hangen echter verschillende soorten. Ben je benieuwd welke groepen er zijn en welke afkortingen er gebruikt worden? Lees meer over de verschillende soorten.

 

Laadpaal thuis en onderweg

Onze plug-in hybrides en volledig elektrische modellen moeten dagelijks opgeladen worden na het maken van een rit. Inmiddels zijn er in Nederland al een groot aantal openbare laadpalen. Benieuwd naar een laadpaal bij jou in de buurt? Je vindt hier een actueel overzicht en hoe je dit koppelt aan je smartphone of navigatie.
ENYAQ Elektrische SUV

Actieradius

De actieradius is naast de laadtijd een onderdeel dat van belang is bij een elektrisch auto. De actieradius geeft aan hoeveel kilometers je kan maken voordat je accu leeg is en je moet opladen. Je snelheid en rijgedrag hebben invloed op de actieradius van je ENYAQ iV. Met de ENYAQ iV geniet je van een ruime actieradius tot 510 km*.
ŠKODA VISION E

Onderhoud

Over het algemeen hebben elektrische auto’s minder onderhoud nodig vergeleken met een brandstofmotor. Dit komt omdat de elektrische motor geen olie gebruikt en geen brandstof- en luchtfilters heeft. Kies je voor elektrisch, dan profiteer je van een onderhoudsvriendelijke motor.
ŠKODA CITIGOe iV

Zuinig

Naast de financiële voordelen van elektrisch rijden is het bovenal een stuk beter voor het milieu. Met je elektrische ENYAQ iV rij je dus een stuk groener. Er is geen uitstoot van CO2 en stikstof tijdens het rijden en daarnaast zijn elektrische auto’s ook een stuk stiller.
ŠKODA
ŠKODA VISION E
ŠKODA elektromotor
ENYAQ Elektrische SUV
ŠKODA VISION E
ŠKODA CITIGOe iV
ŠKODA

Perfecte keuze voor de zakelijke rijder

De ENYAQ iV is uitermate geschikt voor de zakelijke rijder. Bij ŠKODA bieden we altijd een passende financiering voor zzp’ers, het mkb en alle andere zakelijke rijders in Nederland. Dankzij onze uitgebreide financieringsmogelijkheden kies je eenvoudig voor de vorm die het beste bij jouw situatie past.

Alles over zakelijk rijden

Veelgestelde vragen

Wat houdt ŠKODA Private Lease in?
Wat houdt ŠKODA Private Lease in?

Het ŠKODA Abonnement is gebaseerd op private lease en is vergelijkbaar met het huren van een auto. Er wordt een overeenkomst afgesloten voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst kan de auto gewoon weer worden ingeleverd. Het risico van onverwachte onderhoudskosten en de restwaarde is voor ons. Zo zijn er nooit onverwachte kosten.

ŠKODA Private Lease voldoet aan de eisen van het Keurmerk Private Lease. Dit betekent dat alle kosten inbegrepen zijn: afschrijving, rente, afleveringskosten, verzekering, wegenbelasting, reparaties, onderhoud, vervanging van banden, schadeherstel, glasreparatie, vervangend vervoer na 72 uur (bij ŠKODA Abonnement na 24 uur), (inter)nationale pechonderweg-hulpdienst en BTW.

Het enige wat niet in het vaste maandbedrag zit zijn de kosten voor de brandstof, boetes, tol en bijvoorbeeld het wassen van de auto. Daarnaast is er bij schade aan de auto die niet verhaald kan worden sprake van een eigen risico.

Wat zijn de voorwaarden (leeftijd / inkomen etc.) om te mogen leasen?
Wat zijn de voorwaarden (leeftijd / inkomen etc.) om te mogen leasen?
Iedereen met een geldig autorijbewijs kan tot de maximale leeftijd van 78 jaar op verwachte einddatum van het contract een ŠKODA Abonnement aanvragen. Om te controleren of het ŠKODA Abonnement financieel een verstandige keuze is toetsen wij de financiële situatie volgens de VFN-norm. Hiervoor vragen wij gegevens over het inkomen, de gezins- en woonsituatie en de huwelijkse staat van de aanvrager(s). Daarnaast raadplegen wij het BKR te Tiel. Dit betekent dat wij bij de aanvraag van een ŠKODA Abonnement navragen of u al een krediet heeft. Wij laten het ŠKODA Abonnement als kredietovereenkomst registreren bij BKR.
Is inruil mogelijk en wat doet dat met mijn maandbedrag?
Is inruil mogelijk en wat doet dat met mijn maandbedrag?
Inruil is mogelijk. De ŠKODA dealer kan een inruilwaarde voor de huidige auto bepalen. Kies na het samenstellen van de auto voor bestellen en kies voor de optie aanvragen met hulp van een merkdealer in de buurt. Dan neemt de ŠKODA dealer contact met u op. De inruilwaarde heeft geen invloed op het maandbedrag.
Mogen anderen in de auto rijden?
Mogen anderen in de auto rijden?
Iedereen met een voor de betreffende auto geldig rijbewijs mag in de auto rijden en is verzekerd.
Als ik ŠKODA Private Lease afsluit krijg ik dan ook te maken met de bijtelling?
Als ik ŠKODA Private Lease afsluit krijg ik dan ook te maken met de bijtelling?
De bijtellingsregeling geldt alleen voor zakelijke leaseauto’s die vanuit de werkgever verstrekt worden. ŠKODA Private Lease valt daar niet onder. De kosten die wij tonen op basis van de geselecteerde auto en opties is de werkelijke prijs per maand.
Ik heb een eigen onderneming, kan ik ook kiezen voor ŠKODA Private Lease?
Ik heb een eigen onderneming, kan ik ook kiezen voor ŠKODA Private Lease?
Ja, dit is mogelijk. Een private lease overeenkomst wordt altijd door een natuurlijke persoon aangegaan en niet door een rechtspersoon zoals een BV of NV. Wanneer de private lease overeenkomst wordt opgemaakt zal in plaats van een loonstrook voor de acceptatie een kopie van de aangifte inkomstenbelasting gevraagd worden. Voor rechtspersonen is operational lease een passend alternatief. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op via 033 454 92 15 of leasen@skodafinancialservices.nl.
Als ik op bestellen klik, is de order dan definitief?
Als ik op bestellen klik, is de order dan definitief?
De order is dan nog niet definitief. Eerst zal beoordeeld worden of het ŠKODA Abonnement financieel een verstandige keuze is. Dit gebeurt op basis van het kredietbeoordelingsformulier (VFN-norm). Bij goedkeuring wordt een overeenkomst opgesteld. Nadat de overeenkomst door beide partijen ondertekend is, is de bestelling definitief. Volg de bijgeleverde instructies op en na het tekenen van de overeenkomst gaan de 14 dagen bedenktijd in. Tijdens de bedenktijd is het mogelijk, zonder opgaaf van reden en zonder kosten, de overeenkomst te ontbinden.
Wat is het verschil tussen Private Lease en Abonnement?
Wat is het verschil tussen Private Lease en Abonnement?
ŠKODA Private Lease en ŠKODA Abonnement zijn twee verschillende benamingen voor hetzelfde product. Beide betekenen dus precies hetzelfde.
Ik ben mijn baan kwijt. Kan ik mijn Private Lease contract kosteloos beëindigen?
Ik ben mijn baan kwijt. Kan ik mijn Private Lease contract kosteloos beëindigen?

Heb je een private leasecontract van na 1 januari 2017 en wil je het contract eerder beëindigen vanwege overlijden, onvrijwillige werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of een echtscheiding? In deze gevallen zullen wij aan de hand van de gewijzigde financiële situatie beoordelen of de maandprijs zoals afgesproken in het private leasecontract niet meer betaald kan worden. Het contract kan dan kosteloos worden beëindigd.

Heb je een contract van vóór 1 januari 2017 en wil je het contract eerder beëindigen vanwege overlijden, onvrijwillige werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of een echtscheiding? Neem dan contact met ons op via (033) 454 92 92.

* ŠKODA Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 augustus 2021, zolang de voorraad strekt. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden. 

Keurmerk Private Lease