Navigatie update

Gemakkelijk online of bij de ŠKODA dealer

Navigatie update ŠKODA

ŠKODA biedt verschillende navigatiesystemen aan. Per systeem geven we aan welke updates beschikbaar zijn. Bij de nieuwe modellen kun je deze vaak zelf updaten.

Vanaf 1 december 2018 t/m 31 januari 2019 update je tijdelijk extra voordelig voor € 99.

Vind je ŠKODA Dealer
Navigatieupdate

Wanneer updaten ?

Zelf online een update uitvoeren geldt alleen voor de nieuwe generatie ŠKODA Navigatiesystemen. Valt je systeem niet onder de nieuwe generatie, laat de update dan uitvoeren door een ŠKODA-dealer bij jou in de buurt.

Online update

Nieuwe generatie navigatiesystemen

Wanneer voor jouw ŠKODA-navigatie of infotainment een update beschikbaar is, ga je naar de internationale site van ŠKODA. Voor je de update uitvoert is het handig om je chassisnummer paraat te hebben. 

Columbus

Naast radio- en navigatiefuncties biedt het Columbus infotainmentsysteem ook de mogelijkheid om voertuiginstellingen te wijzigen. Hiervoor gebruik je de ‘Car’-knop. 

Heel handig in combinatie met het Columbus infotainmentsysteem is de MyDestinations webapplicatie. Hiermee kun je zelf speciale bestemmingen invoeren via vCards of afbeeldingen met GPS-info. Ook maak je hier je persoonlijke lijst van favoriete bestemmingen (POI’s), die je vervolgens invoert in het navigatiesysteem. 
 
Beschikbare updates voor het Columbus-infotainmentsysteem:  
- Bluetooth® 
- Maps

 

Naar online updates

Amundsen

Met het Amundsen infotainmentsysteem met navigatie kun je met de 'Car'-knop ook voertuiginstellingen wijzigen. 

Heel handig in combinatie met het Amundsen infotainmentsysteem is de MyDestinations webapplicatie. Hiermee kun je zelf speciale bestemmingen invoeren via vCards en afbeelding met GPS-info, maar ook je persoonlijke lijst van favoriete bestemmingen (POI’s).

Beschikbare updates voor het Amundsen-infotainmentsysteem:  
- Bluetooth® 
- Maps
- Radiozender logos

Naar online updates

Bolero

De nieuwe generatie van het Bolero infotainmentsysteem biedt nu nog meer bedieningsgemak. Je kunt afbeeldingen bekijken vanaf een SD-card of USB en de logo’s van opgeslagen radiozenders worden automatisch weergegeven. 

Beschikbare updates voor het Bolero-infotainmentsysteem:  

- Bluetooth® 
- Radiozender logos; 
- MirrorLink® 

 
Naar online updates

Swing

De nieuwste Swing infotainment-radio blinkt uit in gebruiksgemak. Je kunt eenvoudig alle radio- telefoon én autofuncties bedienen. Swing maakt gebruik van een 5-inch kleurentouchscreen en is geschikt voor AM/FM en DAB-frequenties. Ook handig : USB met Apple-connectiviteit, SD card-opening en Bluetooth® 

Beschikbare updates voor het Swing-infotainmentsysteem:  

- Bluetooth®  

 

Naar online updates

Compatibiliteit

Bekijk hier de lijst met mobiele apparaten die compatibel zijn met de ŠKODA infotainmentsystemen en - functies.

Compatibiliteitslijst

* De updates van de infotainmentsystemen gelden alleen voor de volgende modellen: de nieuwe Fabia, de nieuwe Fabia Combi, Yeti vanaf mei 2014, Octavia III, Octavia Combi III, de nieuwe Superb (v.a. 25 juni bij de dealer) en de nieuwe Superb Combi (najaar 2015). Nieuwe versies van de kaartdatabase voor overige systemen werken met een SD-kaart, CD-rom of DVD, welke bij de ŠKODA-dealer aangeschaft kunnen worden. De Citigo werkt met Move & Fun, updates hiervoor werken anders. Zie ook: overzicht van modellen voor updates infotainmentsysteem.

Contact met SKODA

Wil je meer informatie ?

Neem contact op met de ŠKODA Dealer. Of stel je vraag via Twitter, de chat rechts onderin of door te bellen naar: 0800 - 283 44 63.