ŠKODA-dealers - online en per telefoon bereikbaar - werkplaatsen geopend - lees meer

Onderhouds-
en reparatietarieven

  • Offerte = factuur
  • Scherpe onderhoudsprijzen
  • Volgens uw wensen
  • 4 jaar reparatiegarantie op de gefactureerde reparatie
ŠKODA Longlife

ŠKODA onderhoud, voor een ŠKODA prijs

De ŠKODA dealer is dé partner voor onderhoud en reparatie. Bovendien weet je gelijk waar je aan toe bent met onze simpele stelregel. Als we een offerte maken voor onderhoud of reparatie, weet u zeker dat dit bedrag gelijk is aan het factuurbedrag. Bovendien werken we met een overzicht van reparatie- en onderhoudskosten voor jouw model.

Bij de ŠKODA dealer vind je tot in de puntjes getrainde technici die elke ŠKODA perfect kennen en snel tot de kern van een eventueel probleem komen. Deze efficiënte manier van werken wordt nog eens versterkt door het gebruik van officiële fabrieksapparatuur en -richtlijnen. Op basis van uw wensen en eisen stellen we een passend én effectief onderhoudsschema vast.

Voor elke gefactureerde reparatie geldt een garantie van maar liefst vier jaar. Dit geldt zowel voor de onderdelen als voor het arbeidsloon.

Download de brochure met onderhoudsprijzen voor jouw model.

4 jaar reparatiegarantie

Ruime auto's, ruime garantie. Bij ŠKODA krijg je liefst 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die de officiële ŠKODA-dealer aan de auto heeft verricht. Een beter bewijs voor het vertrouwen in de kwaliteit van onze producten èn vakmanschap van onze monteur bestaat niet.

Vier jaar reparatiegarantie
ŠKODA vier jaar reparatiegarantie
Contact met SKODA

Wil je meer informatie?

Neem contact op met de ŠKODA Dealer. Of stel je vraag via Twitter, de chat rechts onderin of door te bellen naar: 0800 - 283 44 63.