De 4 beloften van ŠKODA

ŠKODA klantbeloften
Klantbeloften ŠKODA

1. Wij denken mee

U bent het startpunt van ons adviesgesprek, dat begint met luisteren.

Lees meer      
Lees minder   

Steeds meer mensen oriënteren zich online. Logisch het kan overal, op een willekeurig moment en u kunt makkelijk filteren zodat alleen de informatie overblijft die voor u van belang is.

Dat snappen wij bij ŠKODA, met onze websites proberen wij u optimaal van dienst te zijn. Maar natuurlijk denken wij ook graag actief met u mee. Wij luisteren en kunnen zo meedenken in het voorwerk wat u veelal heeft gedaan. Twee weten immers meer dan één!

Zijn er andere mogelijkheden die wellicht nog beter passen? Opties, actiepakketten, motorisering, kopen of (privé) leasen? Wij kunnen naadloos aansluiten bij uw voorwerk. Uw configuratie kunt u van een unieke code voorzien. Op een groot scherm in de showroom wordt dit het startpunt van ons gesprek. Simply Clever!

2. Proberen is vanzelfsprekend

Proefrijden in het model dat u overweegt is bij ons altijd mogelijk.
 

Lees meer      
Lees minder   
Een auto koopt u doorgaans voor jaren, het model van uw keuze proberen is bij ons dus vanzelfsprekend. Mocht het model bij onze vestiging niet aanwezig zijn dan raadplegen wij het ŠKODA-netwerk om via een collega-dealer uw proefrit alsnog mogelijk te maken. Bij ons is het proberen van uw toekomstige auto dus altijd mogelijk.

 

3. Geen verrassingen achteraf

Bij ons is de offerte gelijk aan de factuur, tenzij u zelf toestemming geeft voor extra werkzaamheden.

Lees meer      
Lees minder   

ŠKODA hanteert transparante onderhoudsprijzen die online eenvoudig o.b.v. uw kenteken opvraagbaar zijn. Voor uw komende onderhoudsbeurt én een verwachting van kosten voor het onderhoud in de toekomst. Klip en klaar!

Samen met u doen wij de check-in van uw auto op de dag van het onderhoud. Desgewenst ontvangt u de offerte direct in uw mail. Mochten er tijdens het onderhoud zaken naar boven komen die niet geoffreerd zijn, dan zullen wij nooit zonder uw toestemming tot reparatie overgaan.

Wanneer deze afstemming niet heeft plaatsgevonden, is de offerte gelijk aan de factuur. Afspraak is afspraak bij ŠKODA!

Klik hier voor de onderhoudsprijzen van jouw ŠKODA.

4. Wij staan achter ons werk

Met 4 jaar reparatiegarantie en levenslange mobiliteitsservice onderstrepen wij dit.

Lees meer      
Lees minder   

Bij uw ŠKODA-dealer krijgt u 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die aan uw auto verricht zijn. Een beter bewijs voor het vertrouwen in de kwaliteit van onze producten èn vakmanschap van onze monteur bestaat niet.

De 4 jaar reparatiegarantie geldt op alle werkplaatsactiviteiten, met uitzondering van normale slijtage, invloeden van buitenaf en maximaal tot de geldende vervangingstermijnen.

En als u het onderhoud altijd door uw officiële ŠKODA-dealer laat uitvoeren, beloven wij u levenslang Mobiliteitsservice. In Nederland én Europa. De service houdt in dat u kosteloos wordt geholpen, mocht uw ŠKODA onverhoopt toch weigeren.

Klik hier voor de voorwaarden van de 4 jaar reparatiegarantie.

Voorwaarden

Klik hier voor de onderhoudsprijzen van jouw ŠKODA en hier voor de voorwaarden van de 4 jaar reparatiegarantie.