KAMIQ

De KAMIQ in de pers

De naam en het design van onze nieuwe cross-over SUV zijn bekend! Op de autosalon in Genève (5 t/m 17 maart 2019) zal de KAMIQ als eerste voor het publiek te zien zijn. Lees hieronder de eerste reacties van enkele toonaangevende Nederlandse media.

 

ŠKODA KAMIQ Autoweek nieuws

Autoweek

"Skoda houdt vast aan zijn voorliefde voor net dat beetje extra interieurruimte en heeft ook voor deze Kamiq zijn troefkaart getrokken. De Kamiq is namelijk ruimer dan zijn technisch gelijkwaardige broers."


Lees meer

ŠKODA KAMIQ Autovisie nieuws

Autovisie

"De Kamiq daarentegen heeft iets meer een eigen identiteit, vooral aan de voorkant, waar de koplampen en dagrijlichten duidelijk gescheiden zijn. Die laatste dubbelen als richtingaanwijzers."


Lees meer

ŠKODA KAMIQ AutoRAI nieuws

AutoRAI

"Skoda past altijd handige vondsten toe in zijn modellen. Dat is ook bij de nieuwe Scala het geval en ook bij de Kamiq. Volgens Skoda heeft de Kamiq er twintig, waaronder portier-randbescherming als de portieren worden geopend."

Lees meer

Overige berichten in de pers

ŠKODA KAMIQ in de AutoRAI

AutoRAI

"Skoda geeft de nieuwe Kamiq in puzzelstukjes vrij. Dit is een eerste foto van het interieur. De onthulling van de kleine SUV laat niet lang meer op zich wachten. De Kamiq debuteert op de Autosalon van Genève."

Lees artikel

 

ŠKODA KAMIQ in de Autoweek

Autoweek

"Een hooggeplaatst, groot scherm dat als een los element bovenop prijkt is het opvallendste kenmerk, maar we zien ook opnieuw een digitaal instrumentarium en een bijzonder opgeruimd geheel."


Lees artikel

 

ŠKODA KAMIQ in de Autovisie

Autovisie

"Direct in het oog springen de grille met daarnaast de dubbele lichtunits. De dagrijverlichting bevindt zich boven de verlichting. Een primeur voor Skoda zijn de dynamische knipperlichten."


Lees artikel

 

ŠKODA KAMIQ in de Autoweek

Autoweek

"Op de schetsen die Skoda vandaag vrijgeeft, zien we een behoorlijk aangedikte versie van de Kamiq zoals je hem straks op de weg gaat zien."

Lees artikel

Kamiq nieuwsbericht autovisie

Autovisie

"Hij staat op de zogeheten MQB A0-bodemsectie en deelt zijn technische basis met de eigen Scala en de Seat Arona en Volkswagen Polo"

Lees artikel

Kamiq nieuwsbericht autorai

AutoRAI

"Volgens het Tsjechische merk komt de naam Kamiq uit de taal van de Inuit en laat het zich vertalen als ‘tweede huid’."


Lees artikel

Benieuwd naar meer beelden?

Schrijf je dan in voor de SUV nieuwsbrief. Zo ben jij als eerste op de hoogte van beelden, prijzen en data.

Inschrijven