Nieuwe KAMIQ

De KAMIQ in de pers

De naam en eerste schetsen van onze nieuwe cross-over SUV zijn bekend! Op de autosalon in Genève zal de wereldpremière plaatsvinden (5 t/m 17 maart 2019). Lees hieronder de eerste reacties van enkele toonaangevende Nederlandse media.

In de pers

ŠKODA KAMIQ in de AutoRAI

AutoRAI

"Skoda geeft de nieuwe Kamiq in puzzelstukjes vrij. Dit is een eerste foto van het interieur. De onthulling van de kleine SUV laat niet lang meer op zich wachten. De Kamiq debuteert op de Autosalon van Genève."

Lees artikel

ŠKODA KAMIQ in de Autoweek

Autoweek

"Een hooggeplaatst, groot scherm dat als een los element bovenop prijkt is het opvallendste kenmerk, maar we zien ook opnieuw een digitaal instrumentarium en een bijzonder opgeruimd geheel."


Lees artikel

ŠKODA KAMIQ in de Autovisie

Autovisie

"Direct in het oog springen de grille met daarnaast de dubbele lichtunits. De dagrijverlichting bevindt zich boven de verlichting. Een primeur voor Skoda zijn de dynamische knipperlichten."


Lees artikel

 

ŠKODA KAMIQ in de Autoweek

Autoweek

"Op de schetsen die Skoda vandaag vrijgeeft, zien we een behoorlijk aangedikte versie van de Kamiq zoals je hem straks op de weg gaat zien."

Lees artikel

Kamiq nieuwsbericht autovisie

Autovisie

"Hij staat op de zogeheten MQB A0-bodemsectie en deelt zijn technische basis met de eigen Scala en de Seat Arona en Volkswagen Polo"

Lees artikel

Kamiq nieuwsbericht autorai

AutoRAI

"Volgens het Tsjechische merk komt de naam Kamiq uit de taal van de Inuit en laat het zich vertalen als ‘tweede huid’."


Lees artikel

Benieuwd naar meer beelden?

Schrijf je dan in voor de SUV nieuwsbrief. Zo ben jij als eerste op de hoogte van beelden, prijzen en data.

Inschrijven