VISION X

De compacte urban crossover

Inschrijven nieuwsbrief
VISION X
Aandrijving Hybride Onthulling in maart 2018

Ontdek de VISION X

ŠKODA presenteert tijdens de Autosalon van Genève in maart het studiemodel VISION X. Met deze hybride conceptcar licht ŠKODA een tipje van de sluier op van een nieuw urban crossover-model, waarmee de SUV line-up wordt uitgebreid. De VISION X heeft namelijk alle karakteristieke eigenschappen van de succesvolle ŠKODA SUV-modellen in zich verenigd.

VISION X

De eerste schetsen

Interieur VISION X

Met het interieur van de VISION X definieert ŠKODA de nieuwe designtaal van de toekomst. Het brede, ergonomisch gevormde dashboard met een vrijstaand kleurendisplay domineert het interieur.

De infotainment- en connectiviteitsdiensten zijn snel en intuïtief via het scherm te bedienen. Verlichte elementen, gemaakt van geslepen kristalglas in combinatie met het kleurendisplay, creëren sfeervolle lichteffecten.

Exterieur VISION X

Strakke lijnen kenmerken het exterieur en benadrukken het dynamische karakter van het hybride SUV studiemodel dat in opvallend FlexGreen is gespoten. Een dak in de contrasterende kleur antraciet geeft de fraai gelijnde ŠKODA VISION X extra sportieve looks.

Daarnaast zorgen markante bumpers, sideskirts, een groot panoramisch glazen dak en 20-inch lichtmetalen wielen voor een krachtige uitstraling. De inspiratie voor het design komt voort uit de traditionele Tsjechische glaskunst.

Mis niets over de compacte urban crossover

Schrijf je nu in voor de ŠKODA VISION X nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Inschrijven

Autoweek

Autoweek

"Het enige wat Skoda loslaat, is dat deze FlexGreen gespoten Vision X een hybride 'urban cross-over' is waarmee Skoda het SUV-thema naar een nieuw segment brengt."


Lees artikel

Autowereld

Autowereld

"Op de Autosalon van Genève zal het doek worden getrokken van de Skoda Vision X Concept, waarvan we nu alvast een voorproefje krijgen te zien via designschetsen."


Lees artikel

Autovisie

Autovisie

"De familieband tussen de Kodiaq, Karoq en deze Vision X is meteen duidelijk. Zo heeft die laatste wederom de 'dubbele koplampen'-look van de reeds bestaande Skoda-crossovers."


Lees artikel