ŠKODA-dealers - showroombezoek op afspraak mogelijk - werkplaatsen geopend - lees meer

VISION X

De compacte urban crossover

Inschrijven SUV nieuwsbrief
VISION X
Uitbreiding SUV modellen Aandrijving Hybride

Ontdek de VISION X

De VISION X beschikt voor het eerst over een nieuw geconfigureerd hybridesysteem dat geschikt is voor CNG (aardgas), benzine en elektriciteit. Het design van de VISION X zal tijdens de autoshow van Genève worden doorvertaald in de nieuwe cross-over van ŠKODA.

Lees meer

VISION X

 

Bekijk als eerste de beelden van de nieuwe compacte cross-over

Schrijf je nu in voor de SUV nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Inschrijven

VISION X

Interieur VISION X

Met het interieur van de VISION X definieert ŠKODA de nieuwe designtaal van de toekomst. Het brede, ergonomisch gevormde dashboard met een vrijstaand kleurendisplay domineert het interieur.

De infotainment- en connectiviteitsdiensten zijn snel en intuïtief via het scherm te bedienen. Verlichte elementen, gemaakt van geslepen kristalglas in combinatie met het kleurendisplay, creëren sfeervolle lichteffecten.

Exterieur VISION X

Strakke lijnen kenmerken het exterieur en benadrukken het dynamische karakter van het hybride SUV studiemodel dat in opvallend FlexGreen is gespoten. Een dak in de contrasterende kleur antraciet geeft de fraai gelijnde ŠKODA VISION X extra sportieve looks.

Daarnaast zorgen markante bumpers, sideskirts, een groot panoramisch glazen dak en 20-inch lichtmetalen wielen voor een krachtige uitstraling. De inspiratie voor het design komt voort uit de traditionele Tsjechische glaskunst.

Autoweek

Autoweek

"Het enige wat Skoda loslaat, is dat deze FlexGreen gespoten Vision X een hybride 'urban cross-over' is waarmee Skoda het SUV-thema naar een nieuw segment brengt."


Lees artikel

Autowereld

Autowereld

"Op de Autosalon van Genève zal het doek worden getrokken van de Skoda Vision X Concept, waarvan we nu alvast een voorproefje krijgen te zien via designschetsen."


Lees artikel

Autovisie

Autovisie

"De familieband tussen de Kodiaq, Karoq en deze Vision X is meteen duidelijk. Zo heeft die laatste wederom de 'dubbele koplampen'-look van de reeds bestaande Skoda-crossovers."


Lees artikel

Bekijk ook onze andere visies op de toekomst

ENYAQ

VISION E

"Deze volledig elektrisch aangedreven conceptauto toont hoe de toekomst van individuele mobiliteit eruit gaat zien. Zo legt de vijfdeurs SUV coupé geheel elektrisch een afstand van zo’n 500 kilometer af en heeft hij level 3 voor autonoom rijden."

Bekijk nu

ŠKODA Vision RS

VISION RS

"In de VISION RS komen ŠKODA’s sportieve traditie en een duurzame toekomst samen. Het dynamisch-gelijnde studiemodel met plug-in hybridetechniek geeft de koers aan die ŠKODA voor ogen heeft voor de volgende generatie RS-modellen."

Bekijk nu