Ruime en grote auto's

ŠKODA biedt ruime en grote auto’s voor meer comfort

Ruime auto’s ŠKODA Grote auto’s ŠKODA

Genoeg ruimte voor elke situatie

Ruime auto’s zijn niet alleen praktisch, maar ook erg flexibel. Een ruime auto biedt namelijk de mogelijkheid om op vele situaties in te spelen. Zo kun je met het gehele gezin op vakantie, met je vrienden of vriendinnen te sporten en spullen verhuizen. Met een ruime auto ben je hierdoor altijd voorbereid op onverwachte situaties.

Een auto met een grote kofferbak

Niets kan tippen aan volume. Een grote kofferbak staat bij veel mensen gelijk aan laadruimte. Deze laadruimte wordt altijd gemeten met liters. Dit is gestandaardiseerd zodat je de laadruimtes van auto’s goed kunt vergelijken.

Als je bezig bent met het vergelijken van de bagageruimte van auto’s kom je wellicht de termen minimale en maximale laadruimte tegen. Deze verschillen zijn belangrijk, omdat dit verandert wanneer er meer passagiers zijn. Als alle stoelen bezet zijn, moet je uitgaan van de minimale laadruimte. Bij de maximale laadruimte is ook de bagageruimte meegerekend die je extra beschikbaar krijgt wanneer je geen passagiers mee neemt. Zo kun je bijvoorbeeld de achterbank neerklappen voor meer ruimte. Wanneer je vaak onderweg bent met het gehele gezin, vergelijk dan de minimale laadruimtes met elkaar. Een auto met een grote kofferbak is dan de uitkomst, zodat u altijd ruimte heeft voor spullen zoals een kinderwagen en sporttassen voor uw team.

Ruime auto’s ŠKODA
Ruime auto’s ŠKODA

Ruime auto voor lange mensen

Nederlanders zijn gemiddeld genomen het langste volk ter wereld. Dit houdt ook in dat wij meer ruimte nodig hebben, bijvoorbeeld in de auto. Wanneer je lang bent vergroot een ruime auto je rijcomfort aanzienlijk. Je zult daarnaast niet gek opkijken dat je familie en kinderen dan ook lang zijn. De ruimte die je hebt op de achterbank is dus niet alleen van belang voor jou, maar ook voor anderen!

Comfortabel rijden

Het autorijden moet zo comfortabel mogelijk zijn. De technologie is erg belangrijk om auto’s continue comfortabeler te maken. Onze Slimme Assistenten zijn een goed voorbeeld van technologische toepassingen om je rijcomfort te vergroten.

Slimme assistenten

Adaptive Cruise Control

De adaptive cruise control houdt niet alleen een vaste snelheid aan, maar automatisch ook een veilige afstand ten opzichte van een voorligger.

Area View

Dankzij vier camera’s rondom de KODIAQ is op het beeldscherm zo’n beetje alles rond de auto te zien.

Smart Light Assistant

De auto schakelt zelf tussen dim- en grootlicht. Zo worden er nooit meer tegenliggers verblind.

Traffic Jam Assist

Laat de KODIAQ in files en in langzaam rijdend verkeer tot 60 km/u zelf het werk doen. Hij bedient het stuur, het gaspedaal en de remmen geheel automatisch.

Adaptive Cruise Control KODIAQ
Area View KODIAQ
S

Blind Spot Detect

Dodehoek-herkenning ‘ziet’ via sensoren in de bumpers voor en achter verkeer dat zich in de dode hoek bevindt en waarschuwt je tijdig.

Rear Traffic Alert

Deze uitbreiding van Blind Spot Detection ondersteunt je bij het achteruit uitparkeren vanuit een onoverzichtelijke situatie en remt bij gevaar vanzelf.

Travel Assist

Deze verkeersbordenherkenning werkt via het navigatiesysteem en een slimme camera, en herinnert je onder meer aan snelheidslimieten en inhaalverboden.

S
S
S

Maak het jezelf gemakkelijk

Met onze moderne levensstijl zijn de meest onvoorstelbare zaken mogelijk geworden. Desondanks lopen voortdurend tegen tal van uitdagingen aan. De oplossingen liggen erg voor de hand en daarom noemen we dit de Simply Clever-voorzieningen.

Ruime auto’s ŠKODA Ipad houder