Gezinsauto leasen

Een gloednieuwe gezinsauto voor een vast maandbedrag

Gezinsauto leasen Private lease gezinsauto 7 persoons auto leasen

5 tot 7 persoonsauto leasen

Een nieuwe gezinsauto betekent vaak een grote investering. Hierdoor is het leasen van een gezinsauto een logische overweging. Een nieuwe auto kun je veelal geheel naar wens laten leveren, maar dit kan met Private Lease ook steeds makkelijker. Een tweedehands gezinsauto aanschaffen is ook interessant, maar een onzekere factor kan zijn welke kosten en onverwacht onderhoud zich aandienen. Kies je private lease in plaats van kopen, dan kies je voor meer zekerheid en gemak, tegen minder kosten. Hiermee rijd je in een gloednieuwe auto voor een vast maandbedrag.

Wanneer je van plan bent om een nieuwe gezinsauto te leasen, wil je weten wat de mogelijkheden zijn. Bij ons lees je alle informatie die je nodig hebt voor het leasen van de ideale gezinsauto voor jouw gezin. Houd daarbij rekening hoe die situatie er over enkele jaren uit zal komen te zien. Als je denkt aan gezinsuitbreiding, is het verstandig om vast voor meer ruimte te kiezen.

Stel Private Lease samen

5 Persoons auto

Bij een kleiner gezin (1 of 2 kinderen) voldoet een 5 persoons auto uitstekend qua ruimte. Ook een sportieve gezinsauto is voor veel autorijders een optie. Zo combineer je ruimte met behoud van rijcomfort van de auto.

7 Persoons auto

Bij de keuze voor een nieuwe gezinsauto wil je zitplaats voor iedereen en waar je ook nog wat bagage in kwijt kunt. Voor een groter gezin (3 of meer kinderen) is een auto met 6 of 7 zitplaatsen, oftewel meerpersoons auto’s, gewenst.

Zorgeloos en betaalbaar


Iedereen wil betaalbaar autorijden, maar in welk model je dat doet is afhankelijk van je smaak en je persoonlijke situatie. Wanneer je kinderen krijgt of al hebt, veranderen de wensen waar je auto aan moet voldoen. Het aanschaffen van een nieuwe auto is dan vaak een grote investering. Hierdoor is het particulier leasen van je gezinsauto een interessante optie. ŠKODA biedt met diverse hoogwaardige en stijlvolle modellen genoeg keuze om volop te kunnen genieten van je auto abonnement. Selecteer een uitvoering en ontdek direct alle bijpassende voordelen!

Bekijk alle Private Lease gezinsauto’s van ŠKODA. Kies voor een grote, ruime en veilige gezinsauto.
Gezinsauto leasen Private lease gezinsauto 7 persoons auto leasen

Private lease gezinsauto’s

Fabia Combi Drive

FABIA COMBI

Vanaf € 319 Private Lease

Ruimtelijk & praktisch
Zitplaatsen: 5
Laadruimte: 1.395 liter
Trekgewicht: 590 kg
Brandstoflabel: E


Ontdek meer

Model overzicht

OCTAVIA COMBI

Vanaf € 409 Private Lease

Ruim & geavanceerd
Zitplaatsen: 5
Laadruimte: 1.740 liter
Trekgewicht: 680 kg
Brandstoflabel: E


Ontdek meer

Superb Combi Sportline Business

SUPERB COMBI

Vanaf € 594 Private Lease

Luxueus en geavanceerd
Zitplaatsen: 5
Laadruimte: 1.950 liter
Trekgewicht: 750 kg
Brandstoflabel: C


Ontdek meer

Karoq-Style

KAROQ

Vanaf € 488 Private Lease

Veelzijdig & avontuurlijk
Zitplaatsen: 5
Laadruimte: 1.810 liter
Trekgewicht: 680 kg
Brandstoflabel: B


Ontdek meer