VISION RS

  • ✔ Plug-in hybride met 180 kW (245 pk)
  • ✔ 70 kilometer elektrische actieradius
  • ✔ Slechts 33 g/km CO2-uitstoot
  • ✔ Designkoers toekomstige RS-modellen
ŠKODA VISION RS
Actieradius elektrisch 70 km CO2-uitstoot 33 g/km

Ontdek de VISION RS

In de VISION RS komen ŠKODA’s sportieve traditie en een duurzame toekomst samen. Het dynamisch gelijnde studiemodel met plug-in hybridetechniek geeft de koers aan die ŠKODA voor ogen heeft voor de volgende generatie sportieve RS-modellen en laat zien wat verwacht kan worden van een nieuw compact model.

ŠKODA Vision RS

Ontdek de VISION RS

In de pers

ŠKODA VISION RS nieuws

Autowereld

"Dit is de Skoda Vision RS, volgens Skoda een voorproefje van enerzijds een vijfdeurs hatchback, maar anderzijds ook van de koers van haar RS-label. En dat stemt ons tevreden. Sterker nog, Skoda weet ons op het puntje van de stoel te krijgen."

Lees artikel

ŠKODA VISION RS nieuws

Autoweek

"Skoda heeft definitief het doek getrokken van de Vision RS, de al veelbesproken concept-car waarmee de Tsjechen niet alleen nieuw RS-design uit de doeken doen, maar ook vooruitblikken op de komst van de opvolger van de Rapid Spaceback."

Lees artikel

ŠKODA VISION RS nieuws

Autoblog

"Skoda is trots op het RS-label en wil sportieve modellen ook in de toekomst in het modellengamma houden. Om alvast een tipje van de sluier te geven wat we mogen verwachten, komt Skoda met de Vision RS."


Lees artikel

Meer weten over de VISION RS?

Lees ŠKODA nieuwsartikel

Bekijk ook onze andere visies op de toekomst

ENYAQ

VISION E

"Deze volledig elektrisch aangedreven conceptauto toont hoe de toekomst van individuele mobiliteit eruit gaat zien. Zo legt de vijfdeurs SUV coupé geheel elektrisch een afstand van zo’n 500 kilometer af en heeft hij level 3 voor autonoom rijden."

Bekijk nu

VISION X

VISION X

"De strakke lijnen kenmerken het exterieur en benadrukken het dynamische karakter van het hybride SUV studiemodel dat in opvallend FlexGreen is gespoten. Een dak in de contrasterende kleur antraciet geeft hem extra sportieve looks."

Bekijk nu