Leusden,
27
januari
2022
|
16:01
Europe/Amsterdam

Digitale wereldpremière ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV op 31 januari om 16.00 uur

Digitale wereldpremière ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV op 31 januari om 16.00 uur

  • ŠKODA breidt ENYAQ iV-gamma uit met elegante coupé 
  • Digitale wereldpremière online live te volgen op skoda-virtual-event.com en via social-mediakanalen van ŠKODA
Samenvatting

Op 31 januari aanstaande onthult ŠKODA de elegante ENYAQ COUPÉ iV. De wereldpremière van de nieuwe SUV-coupé is vanaf 16.00 uur live te volgen op https://skoda-virtual-event.com/. De website is inmiddels al live, waarbij diverse teaservideo’s alvast een eerste tipje van de sluier oplichten. Daarnaast is de presentatie van de ENYAQ COUPÉ iV ook te volgen via ŠKODA’s social-mediakanalen (Facebook en Twitter) en ook ŠKODA Storyboard linkt door naar de website waar de wereldpremière live te volgen is. 

ŠKODA breidt de ENYAQ iV - het eerste model van het merk op basis van het modulaire elektrische platform (MEB) van de Volkswagen Groep - uit met de stijlvolle ENYAQ COUPÉ iV. Bezoekers kunnen de digitale presentatie op 31 januari vanaf 16.00u live volgen via de website https://skoda-virtual-event.com/. Tot dat moment krijgen ze alvast een voorproefje van de wereldprimeur via een viertal teaservideo’s die in aanloop naar de onthulling beschikbaar komen.

Aansluitend aan de presentatie is een uitgebreid pakket aan informatie over en materialen van de nieuwe coupé als download beschikbaar op de event-website en op ŠKODA Storyboard.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.