Škoda

Maandabonnement

All-in maandbedrag vanaf € 459 p/m*

  • Geen BKR-registratie
  • Maandelijks opzegbaar
Bekijk het aanbod

Škoda Maandabonnement

Wil je superflexibel een auto rijden? En het liefst zo snel mogelijk? Kies dan voor een Škoda Maandabonnement en rijd in een Fabia, Scala, Kamiq of Enyaq  in perfecte staat. Maandelijks opzegbaar en zonder BKR-registratie. Door het all-in bedrag hoef je alleen nog maar te denken aan brandstof of opladen. Zo ervaar je alle voordelen van een eigen auto, zonder gedoe. Ontdek nu de flexibiliteit van ons maandelijks opzegbare abonnement.

Voordelen van ons flexibele auto abonnement

Snel instappen
Geen BKR-registratie
Rijden voor een vast maandbedrag
Inclusief wegenbelasting, autoverzekering en onderhoud
Flexibel: Maandelijks kosteloos opzegbaar

Even samenvatten

  • In jouw flexibele abonnement zijn 1.000 kilometers per maand inbegrepen. Kom je door langere afstanden op meer kilometers uit? Geen probleem. Dan betaal je 18 cent per extra kilometer.

  • Heb je vakantieplannen, of zit je nog in een oriëntatiefase voor een nieuwe auto? Met ons maandabonnement bepaal je zelf hoe lang je wil rijden. Je huurt onze modellen vanaf 1 maand en kunt daarna iedereen maand opzeggen. Handig toch?

  • Rijden voor een all-in maandbedrag, inclusief wegenbelasting, autoverzekering en onderhoud bij jouw Škoda dealer. Het enige waar je aan hoeft te denken is tanken. Jij kunt genieten van de voordelen van een eigen auto. Wij regelen de rest.

  • Je wilt elke kilometer genieten. Dat snappen wij als geen ander. Daarom leveren we een Škoda die voelt en rijdt als nieuw. De auto is maximaal 24 maanden oud en in topconditie.

  • Als je kiest voor deze vorm van flexibel rijden, zit je niet vast aan een langlopend contract. Een auto abonnement zonder BKR. Dit betekent dat je geen betalingsverplichting aangaat, geen schuld opbouwt en daarom niet vastzit aan een BKR-registratie.

  • Het auto abonnement is er voor iedereen die flexibel een auto wil rijden. Voor wie het liefst nergens aan vast zit en zekerheid wil hebben over maandelijkse uitgaven. Het maandabonnement is er ook voor mensen die geen BKR registratie wensen (bijvoorbeeld in verband met het aanvragen van een hypotheek).

Hoe werkt het?

1. Laat je gegevens achter
Laat je gegevens achter via het aanvraagformulier en de door jou gekozen dealer neemt binnen 1 werkdag telefonisch contact met je op.

2. Je ontvangt meer info
Jouw Škoda dealer neemt contact met je op voor een afspraak in de showroom.

3. Sluit de overeenkomst
Je zet een handtekening onder de afgestemde overeenkomst en jouw Škoda wordt direct rijklaar gemaakt.

4. Levering van jouw Škoda
Jij kiest zelf het aflevermoment en de auto staat klaar bij jouw Škoda dealer.

5. Maandelijks kosteloos opzegbaar
Je abonnement wordt maandelijk automatisch verlengd, maar je kunt hem te allen tijde opzeggen.

Bekijk het aanbod

Welke modellen kun je flexibel rijden?


Ervaar de voordelen van flexibiliteit

Hoe flexibel ga jij rijden?

Maandabonnement

Vanaf 1 maand | € 459 p/m*

 Een Škoda in perfecte staat.  
 Maandelijks kosteloos opzegbaar.
 Snel geregeld. Snel instappen. 
 Geen schadevrije jaren? Altijd hetzelfde tarief. 
Incl. wegenbelasting, verzekeringen, pechhulp onderweg en onderhoud bij jouw Škoda dealer.

Geen BKR registratie.

Start jouw aanvraag

Private Lease

Vanaf 24 maanden | € 389 p/m**

 Rijden in een nieuwe Škoda
 Looptijd van 24, 36, 48 of 60 maanden.
 Levertijd afhankelijk van modelkeuze.
 Geen schadevrije jaren? Altijd dezelfde leaseprijs.
Incl. wegenbelasting, verzekeringen, pechhulp onderweg en onderhoud bij jouw Škoda dealer.

BKR registratie nodig.

Private Lease

Veelgestelde vragen

Hoe vraag ik een flexibel maandcontract aan?
Hoe vraag ik een flexibel maandcontract aan?
Laat je gegevens achter via dit aanvraagformulier en jouw gekozen dealervestiging neemt binnen 1 werkdag contact met je op. Je krijgt meer informatie en wanneer gewenst ontvang je direct een vrijblijvend voorstel.
Hoeveel kilometer mag ik rijden?
Hoeveel kilometer mag ik rijden?
Maandelijks zijn er 1.000 kilometers inbegrepen in je contract. Rijd je meer? Dan betaal je achteraf € 0,18 cent extra per gereden kilometer. Tussentijds nemen we contact met je op over de kilometerstand. Valt het aantal kilometers vaker hoger uit dan 1.000 kilometer? Dan denken we met je mee over een eventuele contractwijziging. Zo voorkom je achteraf extra kosten.
Ik heb een eigen onderneming, kan ik ook kiezen voor een flexibel contract?
Ik heb een eigen onderneming, kan ik ook kiezen voor een flexibel contract?
Het flexibele abonnement vanaf 1 maand is er voor de particulier rijder. Uiteraard zijn woon-werk kilometers toegestaan. Wil je zakelijk rijden in de Škoda? Bekijk hier de mogelijkheden.
Is het Škoda Maandabonnement een deelauto-service?
Is het Škoda Maandabonnement een deelauto-service?
Nee, het Škoda Maandabonnement is geen deelauto-service. Het is een maandelijks opzegbaar auto-abonnement, waarbij je de beschikking krijgt over een Škoda voor eigen gebruik. Je hoeft de auto dus niet te delen met anderen.
Mogen anderen rijden in mijn Škoda?
Mogen anderen rijden in mijn Škoda?
Het is niet toegestaan de auto uit te lenen aan iemand anders. Mocht je op een lange rit toch een keer willen afwisselen is dit toegestaan mits je zelf op de bijrijders stoel aanwezig bent. Je blijft hoofdverantwoordelijk voor eventuele schade/ongevallen.
Wanneer is mijn aanvraag definitief?
Wanneer is mijn aanvraag definitief?
Je aanvraag is definitief wanneer jouw overeenkomst is ondertekend door jou bij de Škoda dealer.
Wat betekent flexibel rijden?
Wat betekent flexibel rijden?
Je rijdt, net als bij Private Lease, voor een vast all-in bedrag per maand in een Škoda. Het voordeel van een flexibel contract (Maandabonnement) is dat je maandelijks kunt opzeggen. Je zit niet vast aan langlopend contract.
Wat is het verschil met Private Lease?
Wat is het verschil met Private Lease?
Als je kiest voor Private Lease, stap je in een nieuwe Škoda voor een vaste periode van 24, 36 of 48 maanden. Kies je voor het Maandabonnement, dan stap je snel in een Škoda Fabia, Scala, Kamiq of Enyaq iV in perfecte staat en zit je niet vast aan langlopend contract. Je kunt maandelijks kosteloos opzeggen.
Wat zijn de voorwaarden om gebruik te kunnen maken van deze vorm van rijden?
Wat zijn de voorwaarden om gebruik te kunnen maken van deze vorm van rijden?
Je bent ouder dan 21 en hebt ten minste 1 jaar een in Nederland geldig rijbewijs. Euromobil doet een screening a.d.h.v. je persoonsgegevens en ID documenten (vergelijkbaar met een verzekering).
Aan welke kosten moet ik denken?
Aan welke kosten moet ik denken?
Als je kiest voor een flexibel contract, stap je al in een Škoda vanaf € 459 per maand. Inclusief wegenbelasting, verzekering en onderhoud bij jouw Škoda dealer. Dit betekent dat je naast het maandbedrag, alleen nog aan brandstof of het opladen hoeft te denken.

* Maandabonnement
Getoonde tarief is o.b.v. verhuur contract incl. btw, 1.000 vrije km’s per maand, € 500 eigen risico met de mogelijkheid om na de eerste maand maandelijks kosteloos op te zeggen. De geselecteerde auto wordt geleverd op basis van beschikbaarheid. Indien dit niet het geval is, nemen we contact met je op om een passend alternatief te bespreken. Voor aanvang van de huurperiode zal de dealer om een borg vragen, die met een pinbetaling of creditcard moet worden voldaan. De hoogte van de borg is gelijk aan het van toepassing zijnde huurtarief per maand (1 maand huur + 1 maand borg). Bijv. voor de Fabia: € 459 p.m. = € 459 huur + € 459 borg = € 918 voor de eerste maand. De borg wordt binnen 8-10 dagen teruggestort zodra de auto weer schadevrij wordt ingeleverd aan het einde van de huurperiode. 

** Private Lease
Škoda Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 maart 2024, zolang de voorraad strekt. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

Keurmerk Private Lease