Škoda

Maandabonnement

All-in maandbedrag vanaf € 419*

  • Zonder BKR-registratie
  • Maandelijks opzegbaar
Lees meer

Škoda Maandabonnement

Wil je zo flexibel mogelijk een auto rijden? En het liefst zo snel mogelijk? Kies dan voor een Škoda Maandabonnement en rijd in een Fabia, Scala of Kamiq in perfecte staat. Maandelijks opzegbaar en zonder BKR-registratie. Door het all-in bedrag hoef je alleen nog maar te denken aan brandstof. Zo ervaar je alle voordelen van een eigen auto, zonder gedoe. Ontdek nu de flexibiliteit van ons maandelijks opzegbare abonnement.

Voordelen

Snel instappen
Geen BKR-registratie
Rijden voor een vast maandbedrag
Inclusief wegenbelasting, autoverzekering en onderhoud
Flexibel: Maandelijks kosteloos opzegbaar

Even samenvatten

  • In jouw flexibele abonnement zijn 1.000 kilometers per maand inbegrepen. Kom je door langere afstanden op meer kilometers uit? Geen probleem. Dan betaal je 18 cent per extra kilometer.

  • Heb je vakantieplannen, of zit je nog in een oriëntatiefase voor een nieuwe auto? Met ons flexibele auto abonnement bepaal je zelf hoe lang je wil rijden. Je huurt de SCALA al vanaf 1 maand. Daarna zeg je ‘m eenvoudig en kosteloos op. Handig toch?

  • Rijden voor een all-in maandbedrag, inclusief wegenbelasting, autoverzekering en onderhoud bij jouw Škoda dealer. Het enige waar je aan hoeft te denken is tanken. Jij kunt genieten van de voordelen van een eigen auto. Wij regelen de rest.

  • Je wilt elke kilometer genieten. Dat snappen wij als geen ander. Daarom leveren we een Škoda die voelt en rijdt als nieuw. De auto is maximaal 24 maanden oud en in topconditie.

  • Als je kiest voor deze vorm van flexibel rijden, zit je niet vast aan een langlopend contract. Dit betekent dat je geen betalingsverplichting aangaat, geen schuld opbouwt en daarom niet vastzit aan een BKR-registratie.

Hoe werkt het?

1. Laat je gegevens achter
Laat je gegevens achter via het aanvraagformulier en onze partner Euromobil neemt binnen 1 werkdag telefonisch contact met je op.

2. Je ontvangt meer info
Euromobil geeft telefonisch meer informatie. Een Škoda dealer neemt contact met je op voor een afspraak in de showroom.

3. Sluit de overeenkomst
Je zet een handtekening onder de afgestemde overeenkomst en jouw Škoda wordt direct rijklaar gemaakt.

4. Levering van jouw Škoda
Jij kiest zelf het aflevermoment en de auto staat klaar bij jouw Škoda dealer.

5. Maandelijks kosteloos opzegbaar
Je abonnement wordt maandelijk automatisch verlengd, maar je kunt hem te allen tijde opzeggen.

 

Ervaar de voordelen van flexibiliteit

Hoe flexibel ga jij rijden?

Veelgestelde vragen

Hoe vraag ik een flexibel maandcontract aan?
Hoe vraag ik een flexibel maandcontract aan?
Laat je gegevens achter via dit aanvraagformulier en onze partner Euromobil neemt binnen 1 werkdag contact met je op. Je krijgt meer informatie en wanneer gewenst ontvang je direct een vrijblijvend voorstel.
Hoeveel kilometer mag ik rijden?
Hoeveel kilometer mag ik rijden?
Maandelijks zijn er 1.000 kilometers inbegrepen in je contract. Rijd je meer? Dan betaal je achteraf € 0,18 cent extra per gereden kilometer. Tussentijds nemen we contact met je op over de kilometerstand. Valt het aantal kilometers vaker hoger uit dan 1.000 kilometer? Dan denken we met je mee over een eventuele contractwijziging. Zo voorkom je achteraf extra kosten.
Ik heb een eigen onderneming, kan ik ook kiezen voor een flexibel contract?
Ik heb een eigen onderneming, kan ik ook kiezen voor een flexibel contract?
Het flexibele abonnement vanaf 1 maand is er voor de particulier rijder. Uiteraard zijn woon-werk kilometers toegestaan. Wil je zakelijk rijden in de Škoda? Bekijk hier de mogelijkheden.
Mogen anderen rijden in mijn Škoda?
Mogen anderen rijden in mijn Škoda?
Het is niet toegestaan de auto uit te lenen aan iemand anders. Mocht je op een lange rit toch een keer willen afwisselen is dit toegestaan mits je zelf op de bijrijders stoel aanwezig bent. Je blijft hoofdverantwoordelijk voor eventuele schade/ongevallen.
Waarom gaat de aanvraag via Euromobil?
Waarom gaat de aanvraag via Euromobil?
Euromobil heeft een flexibele vloot met Škoda modellen. Deze staan verspreid op locaties door heel Nederland waardoor er in de meeste gevallen een auto in de buurt beschikbaar is.
Wanneer is mijn aanvraag definitief?
Wanneer is mijn aanvraag definitief?
Je aanvraag is definitief nadat Euromobil een overeenkomst heeft opgesteld en deze ondertekend is door jou bij de Škoda dealer.
Wat betekent flexibel rijden?
Wat betekent flexibel rijden?
Je rijdt, net als bij Private Lease, voor een vast all-in bedrag per maand in een Škoda. Het voordeel van een flexibel contract (Maandabonnement) is dat je maandelijks kunt opzeggen. Je zit niet vast aan langlopend contract.
Wat is het verschil met Private Lease?
Wat is het verschil met Private Lease?
Als je kiest voor Private Lease, stap je in een nieuwe Škoda voor een vaste periode van 24, 36 of 48 maanden. Kies je voor het Maandabonnement, dan stap je snel in een Škoda Fabia, Scala of Kamiq in perfecte staat en zit je niet vast aan langlopend contract. Je kunt maandelijks kosteloos opzeggen.
Wat zijn de voorwaarden om gebruik te kunnen maken van deze vorm van rijden?
Wat zijn de voorwaarden om gebruik te kunnen maken van deze vorm van rijden?
Je bent ouder dan 21 en hebt ten minste 1 jaar een in Nederland geldig rijbewijs. Euromobil doet een screening a.d.h.v. je persoonsgegevens en ID documenten (vergelijkbaar met een verzekering).
Aan welke kosten moet ik denken?
Aan welke kosten moet ik denken?
Als je kiest voor een flexibel contract, stap je al in een Škoda vanaf € 419 per maand. Inclusief wegenbelasting, verzekering en onderhoud bij jouw Škoda dealer. Dit betekent dat je naast het maandbedrag, alleen nog aan brandstof hoeft te denken.
* Getoonde tarief is o.b.v. verhuur contract incl. btw, 1.000 vrije km’s per maand, € 500 eigen risico met de mogelijkheid om na de eerste maand maandelijks kosteloos op te zeggen. De geselecteerde auto wordt geleverd op basis van beschikbaarheid. Indien dit niet het geval is, nemen we contact met je op om een passend alternatief te bespreken.