Leusden,
25
oktober
2023
|
07:00
Europe/Amsterdam

Trap niet in deze private lease-trucs

Trap niet in deze private lease-trucs

Wie op zoek is naar de aller goedkoopste auto om privé te leasen, komt niet bij Škoda terecht. Maar toch ben je bij de Škoda-dealer goedkoper uit dan je op het eerste gezicht wellicht denkt.

Als je googelt op ‘wat is de goedkoopste private lease auto’ zie je in de zoekresultaten maandbedragen voorbijkomen die beginnen bij nog geen 200 euro per maand. Kat in ’t bakkie denk je, maar als je doorklikt blijkt vaak dat dit een trucje is om je naar de betreffende website te lokken. Die aantrekkelijke 188 of 199 euro is opeens nergens te bekennen. In plaats daarvan beginnen de prijzen bij bijvoorbeeld 249 euro per maand.

Dat is nog altijd minder dan de 409 euro die de Škoda Fabia met private lease maandelijks kost. Maar dan komt het volgende trucje van veel private lease-aanbieders. Bijna altijd mag je maar 5000 kilometer per jaar rijden. Dat is heel weinig. Als je in Maastricht woont en je lievelingstante in Groningen, kun je maar eens per twee maanden bij haar op bezoek. En dan hou je net genoeg kilometers over om boodschappen te doen. Daarna ga je per kilometer extra betalen.

Minimaal 10.000 km per jaar

Wie een Škoda Fabia kiest, is altijd verzekerd van minimaal 10.000 kilometer per jaar. Kijk, daar kun je mee thuiskomen. Bovendien is de Fabia de ruimste auto in zijn klasse. Kinderen klein of groot zitten heel comfortabel op de achterbank en je hebt genoeg bagageruimte voor een korte vakantie of een lange dag winkelen.

Inclusief in plaats van exclusief

Een schadeverzekering voor de inzittenden is bij Škoda inbegrepen. Vaak moet je hiervoor bij andere aanbieders bijbetalen. En al lijkt 5 euro per maand niet veel, als je dit 60 maanden moet doen, kom je toch uit op 300 euro extra. Mocht je om vervangend vervoer verlegen zitten, weet dan dat Škoda dit binnen 24 uur voor je regelt. Andere aanbieders vragen hier zomaar 9 euro per maand voor.

Compleet uitgerust

Wat de uitrusting betreft, kom je met de Fabia niks tekort. Airconditioning, elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels, LED-koplampen en Front Assist; het zit er allemaal op. Dankzij het in hoogte en diepte verstelbare stuurwiel en de in hoogte verstelbare bestuurdersstoel vind je altijd een comfortabele zitplaats. En natuurlijk is de Fabia Simply Clever met bijvoorbeeld een paraplu in het linker voorportier. Daar kan geen andere auto aan tippen.

Zo zie je maar: als je wat verder kijkt, kom je tot de conclusie dat Škoda Private Lease onder de streep goedkoper is dan andere aanbieders. Benieuwd naar alle voordelen? Je vindt ze allemaal op www.skoda.nl!

Ontdek Škoda Private Lease

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.