ENYAQ iV Occasions

De beste ŠKODA occasions met zekerheid

Bekijk de voorraad
Elektrische occasion

Niet zomaar een gebruikte auto

De ŠKODA ENYAQ iV is ook als occasion een succesvol model. Dat is logisch, want er is ruim keus uit motoren en aantrekkelijke uitvoeringen. Elke ENYAQ iV biedt een volwassen rijgedrag en het ontwerp is even tijdloos als stijlvol.

Een gebruikte ENYAQ iV in topstaat vind je bij de ŠKODA-dealer. Kies uit een breed aanbod het exemplaar dat het beste bij jou past. De dealer is bekend met de onderhoudshistorie van elke ENYAQ iV. Een prettige gedachte.

Elektrische Occasion

Met een elektrische occasion rijd je een gebruikte elektrische ŠKODA met de voordelen van een Das WeltAuto. Zo is de onderhoudshistorie bekend en klopt de kilometerstand. Als je kiest voor een elektrische occasion, dan kom je in aanmerking voor € 2.000 subsidie. Deze subsidie loopt tot en met 31 december 2024. Wie weet rijd je binnenkort met het subsidievoordeel in een gebruikte ŠKODA ENYAQ iV of in een CITIGOᵉ iV.

Elektrische occasion
Ocassion
De voordelen van Das WeltAuto:

Onderhoudshistorie is bekend

De kilometerstand klopt

Op 130 punten gecheckt

14 dagen omruilgarantie

Altijd een proefrit met advies op maat

Toch een ander model?

Occasions met zekerheid

Een gebruikte auto krijgt pas het predicaat Das WeltAuto als de auto op 130 punten is gecontroleerd en goedgekeurd. Naast deze check controleert je merkdealer ook de autohistorie aan de hand van de fabriekssystemen en het Serviceplan dat in de auto aanwezig is.

Ook ontvang je een bewijs van de NAP dat de kilometerstand klopt. Een fijne garantie die de waarde van uw auto ten goede komt. Kortom, een Das WeltAuto is een occasion met zekerheid.

Meer over Das WeltAuto

ŠKODA service checklist