Enyaq iV Occasions

De beste Škoda occasions met zekerheid

Bekijk de voorraad
Elektrische occasion

Niet zomaar een gebruikte auto

De Škoda Enyaq iV is ook als occasion een succesvol model. Dat is logisch, want er is ruim keus uit motoren en aantrekkelijke uitvoeringen. Elke Enyaq iV biedt een volwassen rijgedrag en het ontwerp is even tijdloos als stijlvol.

Een gebruikte Enyaq iV in topstaat vind je bij de Škoda dealer. Kies uit een breed aanbod het exemplaar dat het beste bij jou past. De dealer is bekend met de onderhoudshistorie van elke Enyaq iV. Een prettige gedachte.

Elektrische Occasion

Met een elektrische occasion rijd je een gebruikte elektrische ŠKODA met de voordelen van een Das WeltAuto. Zo is de onderhoudshistorie bekend en klopt de kilometerstand. Als je kiest voor een elektrische occasion, dan kom je in aanmerking voor € 2.000 subsidie. Deze subsidie loopt tot en met 31 december 2024. Wie weet rijd je binnenkort met het subsidievoordeel in een gebruikte Škoda Enyaq iV of in een Citigoᵉ iV.

Ocassion

Voordelen van Das WeltAuto

  • Altijd minimaal 6 maanden garantie
  • Onderhoudshistorie is bekend
  • De auto is op 130 punten gecheckt 
  • 14 dagen omruilgarantie
    • Altijd een proefrit met advies op maat
    • Een autoleven lang mobiliteitsgarantie

Toch een ander model?

Stap altijd met vertrouwen in je occasion

Het predicaat ‘Das WeltAuto’ betekent dat je kunt vertrouwen op een occasion die is gecheckt en goedgekeurd op 130 punten. Naast deze check controleert je merkdealer ook de autohistorie aan de hand van de fabriekssystemen en het Serviceplan in je occasion. En met het NAP-bewijs ben je zeker van een kloppende kilometerstand. Zo stap je altijd met vertrouwen in een betrouwbare occasion.

ŠKODA service checklist