Superb Combi occasions

De beste Škoda occasions met zekerheid

Bekijk de voorraad

Niet zomaar een gebruikte auto

De Škoda Superb Combi is ook als occasion een succesvol model. Dat is logisch, want er is ruim keus uit motoren en aantrekkelijke uitvoeringen. Elke Superb Combi biedt een volwassen rijgedrag en het ontwerp is even tijdloos als stijlvol.

Een gebruikte Superb Combi in topstaat vind je bij de Škoda -dealer. Kies uit een breed aanbod het exemplaar dat het beste bij jou past. De dealer is bekend met de onderhoudshistorie van elke Superb Combi. Een prettige gedachte.

Autoweek

In de pers

"Geen auto biedt zoveel ruimte voor z'n geld als de Skoda Superb en met de komst van de Combi bij de tweede generatie werd dat alleen maar meer waar."

Bekijk video

Straat met ŠKODA

Voordelen van Das WeltAuto

  • Altijd minimaal 6 maanden garantie
  • Onderhoudshistorie is bekend
  • De auto is op 130 punten gecheckt 
  • 14 dagen omruilgarantie
    • Altijd een proefrit met advies op maat
    • Een autoleven lang mobiliteitsgarantie

Toch een ander model?

ŠKODA service checklist

Stap altijd met vertrouwen in je occasion

Het predicaat ‘Das WeltAuto’ betekent dat je kunt vertrouwen op een occasion die is gecheckt en goedgekeurd op 130 punten. Naast deze check controleert je merkdealer ook de autohistorie aan de hand van de fabriekssystemen en het Serviceplan in je occasion. En met het NAP-bewijs ben je zeker van een kloppende kilometerstand. Zo stap je altijd met vertrouwen in een betrouwbare occasion.

Meer over Das WeltAuto