YETI occasions

De beste ŠKODA occasions met zekerheid

Bekijk de voorraad
ŠKODA Yeti occasion

Niet zomaar een gebruikte auto

De ŠKODA YETI is ook als occasion een succesvol model. Dat is logisch, want er is ruim keus uit motoren en aantrekkelijke uitvoeringen. Elke YETI biedt een volwassen rijgedrag en het ontwerp is even tijdloos als stijlvol.

Een gebruikte YETI in topstaat vind je bij de ŠKODA-dealer. Kies uit een breed aanbod het exemplaar dat het beste bij jou past. De dealer is bekend met de onderhoudshistorie van elke YETI. Een prettige gedachte.

Autoweek

In de pers

"Door de rijeigenschappen, motor, transmissie en zitpositie wint de ŠKODA Yeti. Net even een wat fijner rijdende auto en zeker qua motor een stapje voor."

Bekijk video

Straat met ŠKODA
De voordelen van Das WeltAuto:

Onderhoudshistorie is bekend

De kilometerstand klopt

Op 130 punten gecheckt

14 dagen omruilgarantie

Altijd een proefrit met advies op maat

Toch een ander model?

ŠKODA service checklist

Occasions met zekerheid

Een gebruikte auto krijgt pas het predicaat Das WeltAuto als de auto op 130 punten is gecontroleerd en goedgekeurd. Naast deze check controleert je merkdealer ook de autohistorie aan de hand van de fabriekssystemen en het Serviceplan dat in de auto aanwezig is.

Ook ontvang je een bewijs van de NAP dat de kilometerstand klopt. Een fijne garantie die de waarde van uw auto ten goede komt. Kortom, een Das WeltAuto is een occasion met zekerheid.

Meer over Das WeltAuto