Zakelijk elektrisch rijden

SKODA Zakelijk

Compleet laadgemak voor de zakelijke rijder

Steeds meer zakelijke rijders stappen over op een elektrische auto. Voor werkgevers een mooie kans om het wagenpark te verduurzamen. Met de slimme laadoplossingen van ŠKODA kun je deze ontwikkeling als werkgever nog beter faciliteren. Zo profiteren je medewerkers van compleet laadgemak

Bij ŠKODA maken we elektrisch rijden bereikbaar voor iedereen. Dus ook voor zakelijke rijders. Dat doen we niet alleen met aantrekkelijke modellen, zoals de volledig elektrische ŠKODA CITIGOᵉ iV. Maar ook met laadoplossingen die zowel thuis als op de zaak optimaal laadcomfort bieden.

Opladen op het werk

Speciaal voor ondernemers met een eigen wagenpark bieden we interessante laadoplossingen. Door zakelijke laadpunten op de eigen bedrijfsparkeerplaats te laten installeren hebben medewerkers met een elektrische auto altijd een goede laadoptie.

 • Geschikt voor eigen parkeerplaats(en) op het bedrijfsterrein
 • Koop of zakelijke lease: neem hiervoor contact op met je dealer
 • Onze partner Shuttel verzorgt het gehele traject van offerte tot en met de installatie van het laadpunt
 • Slimme laadpunten: gasten betalen hun eigen laadkosten, niet het bedrijf.
 • Optioneel is een onderhoudsabonnement voor onderhoud en reparatie
 • Twee varianten: met enkele of dubbele aansluiting
Meer details over onze zakelijke oplaadpunten vind je hier.

Thuis opladen

Als je zelf een parkeerplaats hebt bij je huis is thuisladen met een eigen laadpaal een voordelige optie. Je betaalt dan zo’n €0,23 per kWh. Bovendien biedt het gemak: je vertrekt altijd met een volle accu. Een laadpaal voor thuis is leverbaar met een vaste kabel, zodat je hem makkelijk aan je auto kunt koppelen. Met een laadpunt op het werk en een eigen laadpaal thuis, hoef je nog minder bij een openbare laadpaal op te laden en ben je voordeliger uit. Onze partner Shuttel regelt de installatie van de laadpaal en de maandelijkse facturatie van de stroomkosten. De kosten voor thuisladen worden automatisch teruggestort op de rekening van uw werknemer.

 • Compleet laadgemak met een thuislaadpunt op maat.
 • Bespaar op stroomkosten door voordelig thuis te laden.
 • Kosten voor thuisladen worden maandelijks aan u (of uw leasemaatschappij) gefactureerd en automatisch teruggestort op de rekening van uw werknemer.
 • Shuttel verzorgt het gehele traject van offerte tot en met de installatie van het laadpunt.
 • Optioneel is een onderhoudsabonnement voor onderhoud en reparatie.
Meer details over onze thuislaadpunten vind je hier.

Laadpas en mobiliteitskaart in één

Naast deze laadoplossingen biedt ŠKODA met partner Shuttel een aantrekkelijke laadpas. Daarmee weet je zeker dat je altijd groene stroom laadt en dat je CO2-neutraal rijdt. Ook al je parkeertransacties kun je via Shuttel afhandelen en verschijnen met de laadtransacties op één verzamelfactuur. Bovendien kun je de Shuttel pas optioneel ook als mobiliteitskaart gebruiken. Je hebt dan toegang tot het openbaar vervoer, OV-fiets, taxi en Greenwheels. Via een portal heb je inzicht in al je mobiliteitskosten. Handig en duidelijk.

Meer over elektrisch laden

Meer informatie over elektrisch rijden en het opladen van je elektrische auto, vind je op deze pagina. Heb je alsnog een vraag, of wil je een persoonlijk advies over zakelijk elektrische rijden, dan helpt de ŠKODA dealer je graag verder.

Vind je dealer

Meer informatie over zakelijke mogelijkheden?

Vind jouw dealer
Vind jouw SKODA dealer