ŠKODA Motorsport

RALLY

WE ARE THE CHAMPIONS

Fabia rally

117 jaar ŠKODA motorsporttraditie

Vroeger met de ŠKODA 130 RS en nu al voor het vierde jaar op rij winnaar van het FIA World Rally Championship (WRC 2) met de ŠKODA FABIA R5. Hiermee is de R5 de beste rallyauto in deze categorie en daar zijn we best trots op.300 LR

Rallyauto met de motor achterin

In de jaren 80 is de rallywereld in de ban van de Groep B-klasse. De ŠKODA 130 LR betreedt de rallycircuits in 1985 en moet het succesverhaal van zijn voorganger voortzetten? Lees dit en meer in het nieuwsartikel.

Kies je voor sportief of ruig?

Kodiaq RS

RS

De RS uitvoeringen zijn door de sportieve looks echte atleten. Hiermee voorziet de RS niet alleen in alle luxe, maar verziet hij ook je drang naar adrenaline. Daarnaast zorgt een zee aan ruimte dat de RS ook geschikt is als gezinsauto.

Bekijk de RS

ŠKODA KODIAQ Scout

Scout

De ŠKODA Scout is een avontuurlijke uitvoering op onze modellen. Deze uitvoering staat garant voor een opvallende offroad-uitrusting, robuuste uitstraling en de nieuwste technieken waardoor hij extreem praktisch is.

Bekijk de Scout

ŠKODA KAROQ Sportline

Sportline

De ŠKODA Sportline is de sportieve uitvoering op onze modellen. Deze uitvoering staat garant voor een sportief uiterlijk, dynamische uitrusting en de nieuwste technieken voor een optimale ervaring.

Bekijk de Sportline

De geheimen van een rallynavigator

Hoeveel invloed heeft een rallynavigator op de eindtijd? Hoe komt een roadbook precies tot stand en wat moet een navigator allemaal kunnen? Lees dit en meer in het nieuwsartikel.

Geheimen van een rallynavigator
200 RS

* Onder voorbehoud van de officiële publicatie van de resultaten door de FIA.
* Subject to the official publication of the results by the FIA.