Leusden,
10
april
2018
|
15:52
Europe/Amsterdam

DAGO Doetinchem ŠKODA Dealer van het Jaar

DAGO Doetinchem ŠKODA Dealer van het Jaar

  • Indrukwekkende prestatie: DAGO ŠKODA-dealer sinds 2014, nu al op de eerste plaats
  • Tweede plaats voor Vallei Autogroep, De Waal Autogroep derde: uitslag close
  • Prijzen stimuleren ŠKODA-dealers om de lat nóg hoger te leggen

DAGO in Doetinchem is door topprestaties op het gebied van onder meer sales, dienstverlening en klanttevredenheid uitgeroepen tot ŠKODA Dealer van het Jaar 2018. Vallei Auto Groep uit Veenendaal was in een spannende competitie goed voor de tweede plaats en De Waal Autogroep Tiel eindigde met een derde plaats wederom op het podium. De Publieksprijs ging naar Autobedrijf Korterink in Zwolle. De aanmoedigingsprijs was voor Wittebrug Den Haag.

DAGO in Doetinchem kreeg de titel ŠKODA Dealer van het Jaar 2018 door een combinatie van factoren. Om te beginnen scoort het bedrijf zeer goed op het aantal verkopen en de hoge mate van dienstverlening die sterk bijdraagt aan grote klanttevredenheid. De eerste plaats is des te indrukwekkender, omdat DAGO pas sinds 2014 ŠKODA-dealer is. Sindsdien heeft DAGO fors in het merk geïnvesteerd. Bijvoorbeeld in een nieuw pand, waarbij de nieuwe werkplaats al snel met een paar bruggen moest worden uitgebreid.Ook heeft men een eigen fotostudio waarin alle auto’s in 360 graden worden gefotografeerd voor een perfecte en professionele online presentatie. Bij dit alles speelt teamwork een belangrijke rol: de medewerkers van DAGO stellen de klant centraal én zijn er voor elkaar. Bovendien is DAGO in staat om creatief om te gaan met reclame maken. Het bedrijf levert de auto’s voor de spelers en de staf van voetbalclub De Graafschap, wat voor veel positieve publiciteit in de regio zorgt.

Ook andere dealers van topniveau

Vallei Auto Groep uit Veenendaal behaalde de tweede plaats en De Waal Autogroep Tiel eindigde als derde – de Waal was in 2014, 2015 én 2016 ŠKODA dealer van het jaar en eindigde ook vorig jaar op het podium. Daarmee is nog maar eens gezegd dat de onderlinge verschillen klein zijn – alle dealers in de top zijn actief op het hoogste niveau als het gaat om het aantal verkopen, dienstverlening en klanttevredenheid.

Publieksprijs en aanmoedigingsprijs

De publieksprijs ging dit jaar naar Autobedrijf Korterink in Zwolle. Klanten waarderen dit familiebedrijf volgens een onafhankelijk onderzoeksbureau vooral doordat ze voelen dat ze hier op de eerste plaats staan. Autobedrijf Korterink behaalde de hoogste gemiddelde score op sales en aftersales. De aanmoedigingsprijs was voor Wittebrug in Den Haag. 2017 was voor dit bedrijf het eerst volledige jaar als ŠKODA-dealer met drie vestigingen (twee ervan compleet nieuw). Wittebrug scoorde goed op sales en bovendien met slimme marketingactiviteiten.

De lat nog hoger

Met de Dealer van het Jaar-verkiezing stimuleert ŠKODA zijn dealers het beste uit zichzelf te halen om klanten topproducten én service van het hoogste niveau te bieden. ŠKODA streeft naar tevreden klanten, die het merk trouw blijven, ook als er een nieuwe auto aangeschaft moet worden.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.