Haarlem,
30
november
2018
|
14:42
Europe/Amsterdam

ŠTORE: unieke Simply Clever-winkel in hartje Haarlem

ŠTORE: unieke Simply Clever-winkel in hartje Haarlem

Vanaf 8 december is in de Grote Houtstraat 2 in Haarlem ŠTORE gevestigd. ŠTORE is een initiatief van ŠKODA, 50five en Broekhuis. Dit winkelconcept biedt een unieke aanvulling op het bestaande winkelaanbod in Haarlem. Onder het motto “Slim gevonden” vind je in deze winkel alles wat goed van pas kan komen in en rond het huis. Of je nu een verrassend cadeau zoekt, slimme keukenhulpjes, de nieuwste smart devices of zelfs een complete auto, je vindt het in ŠTORE.

De ŠTORE-formule past als gegoten in het DNA van de drie initiatiefnemers. ŠKODA staat voor Simply Clever. Het merk zit vol met slimme en inventieve oplossingen die in het dagelijks gebruik van je auto erg handig zijn. Zo zit er een ijskrabber opgeborgen achter de tankklep, zit een paraplu in het portier, is het kofferbaklampje uitneembaar en als zaklampje te gebruiken. En zo zijn er nog veel meer Simply Clever-handigheidjes te noemen. “Wij willen het onze klanten verrassend makkelijk maken door letterlijk midden in de stad een winkel te hebben. In ŠTORE kun je vrijblijvend kennismaken met ŠKODA en laagdrempelig advies inwinnen over bijvoorbeeld private-lease-vormen”, aldus Tjeerd Tuitel, directeur van ŠKODA in Nederland.

Handig voor dagelijks gebruik

50five streeft er als smart home specialist naar om ‘het slimme huis’ toegankelijk te maken voor iedereen. Egbert Hietberg, commercieel directeur 50five: “ŠTORE is een enorm mooie kans om mensen producten zoals slimme deurbellen, slimme stofzuigers en een zelfdenkende kamerthermostaat te laten ervaren. We bieden persoonlijk advies, laten zien dat smart apparaten eenvoudig te gebruiken zijn en dat je er bovendien veel geld mee kunt besparen. In ŠTORE bieden we als webwinkel voor het eerst ons online-productaanbod aan. Veel producten kun je direct kopen en meenemen, maar online bestellen blijft natuurlijk ook mogelijk. Daardoor hoef je geen extra tassen te dragen tijdens het shoppen.”

Vernieuwende rol in de branche

Broekhuis is één van de grootste mobiliteitaanbieders in Nederland en weet, al meer dan 85 jaar, als geen ander wat hun klanten beweegt. Broekhuis is sinds januari 2018, met de overname van de Martin Schilder Groep, actief in Noord-Holland. “Met ŠTORE willen wij inspelen op de veranderende behoeften van onze klanten vandaag de dag. Wij willen dichtbij onze klanten staan. De ene keer is dit online, de andere keer in één van onze dealerbedrijven. En nu bieden wij onze diensten dus ook aan in een verrassend leuke winkel in het centrum van Haarlem. Door buiten de kaders te denken en auto’s met andere producten te combineren, willen wij een vernieuwende rol in de branche innemen. Onze klanten zijn hierbij onze inspiratiebron.”, aldus Gerhard van de Pol, Brand & PR manager van de Broekhuis Groep.