Leusden,
08
februari
2023
|
10:00
Europe/Amsterdam

Van den Brug: Škoda-dealer van het Jaar

Van den Brug: Škoda-dealer van het Jaar

  • Van den Brug: in jubileumjaar uitgeroepen tot beste Škoda-dealer van Nederland
  • Tweede plaats voor Maas Autogroep, Ames Autobedrijf wederom derde 
  • Prestigieuze prijzen inspireren en motiveren dealers om de lat nog hoger te leggen
Samenvatting

Van den Brug - met vestigingen in Heerenveen, Sneek, Drachten en Buitenpost - is uitgeroepen tot Škoda-dealer van het Jaar 2023. Die titel krijgt voor het Friese autobedrijf extra glans door de timing. In het jaar dat het bedrijf zijn 100-jarige bestaan viert, mag Van den Brug zich de beste Škoda-dealer van Nederland noemen.

Om dealers te stimuleren én te motiveren om alles uit de kast te halen voor klanten, reikt Škoda jaarlijks de Dealer van het Jaar-awards uit. Dit gebeurt op basis van diverse criteria. Een goede verkoopprestatie alleen is niet genoeg om nummer 1 te worden, er wordt nadrukkelijk gekeken naar de tevredenheid van klanten en of ze graag terugkomen voor service in de werkplaats. Alleen als het hele team staat als een huis kan een Skoda-dealerbedrijf Dealer van het Jaar worden. De afgelopen twaalf maanden beoordeelde ŠKODA de dealerorganisatie op al deze elementen. Van den Brug scoorde overtuigend op alle punten en liet daarmee een buitengewoon klantvriendelijke instelling en aanpak zien. Daarom mag het jubilerende bedrijf zich in 2023 de beste Škoda-dealer van Nederland noemen. Met de titel zet de Friese dealer een sterke reeks voort: bij de edities van 2022 en 2021 was Van den Brug goed voor de tweede plaats.

Een dealerorganisatie die overtuigt

Van den Brug mag dan de terechte winnaar van de titel Škoda-dealer van het Jaar zijn, bij deze editie bleek eens te meer dat de gehele organisatie goede prestaties heeft geleverd. Door hoge scores op alle belangrijke punten eindigde de Maas Autogroep op de tweede plaats en Ames Autobedrijf prolongeerde zijn derde plaats. Huiskes Kokkeler en Auto Muntstad maakten de top 5 vol. Al deze dealers mogen dit jaar de titel Škoda Premium Dealer voeren.

Publieksprijs voor Auto Poppe

De klanten van Auto Poppe in Goes waren niet zuinig met de waarderingscijfers voor hun dealer. Auto Poppe behaalde de hoogste klanttevredenheidscores voor zowel verkoop als service. Daarmee heeft de Zeeuwse Škoda-dealer dit jaar de Publieksprijs in de wacht gesleept. 

Groeibriljant Pouw

Škoda heeft bij de Dealer van het Jaar-verkiezing ook oog voor bedrijven die een bijzondere groeipotentie laten zien. Dit jaar werd de eervolle Groeibriljantprijs toegekend aan Škoda-dealer Pouw. Dit bedrijf - een begrip in de regio - heeft vestigingen in onder meer Harderwijk, Zwolle, Deventer en Apeldoorn. Pouw is Škoda-dealer sinds 2017. Een ambitieus en gemotiveerd team maakt in alle vestigingen werk van het merk. De Groeibriljantprijs is een beloning voor de resultaten tot nu toe én er spreekt vertrouwen in de toekomst uit.


 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.