Leusden,
26
november
2021
|
13:31
Europe/Amsterdam

Digitale wereldpremière vernieuwde KAROQ op 30 november

Online wereldprimeur vernieuwde KAROQ op 30 november

  • Succesvolle KAROQ SUV krijgt visuele en technologische upgrades
  • Digitale presentatie start om 10.00 uur op ŠKODA Storyboard en YouTube 
Samenvatting

Tijdens de digitale perspresentatie ‘The Faces of KAROQ’ onthult ŠKODA AUTO op 30 november de vernieuwde KAROQ. De wereldpremière is vanaf 10.00 uur live te volgen. De KAROQ, internationaal het op één na best verkochte model van ŠKODA in 2020 en de eerste zes maanden van dit jaar, krijgt een aantal grote visuele en technologische upgrades.

In 2017 markeerde de introductie van ‘de kleine broer van de KODIAQ’ voor ŠKODA een cruciale stap in het SUV-offensief van het Tsjechische merk. Sindsdien rolden er ruim een half miljoen KAROQs van de productielijn en groeide het model uit tot de best verkochte SUV van ŠKODA.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.