Leusden,
07
maart
2024
|
11:51
Europe/Amsterdam

Škoda blikt bij presentatie jaarcijfers vooruit op nieuw elektrisch model

Škoda blikt bij presentatie jaarcijfers vooruit op nieuw elektrisch model

download
  • Presentatie live te volgen op 15 maart vanaf 10.00u via Škoda Storyboard en de Škoda Newsroom 
  • Presentatie 2023-resultaten en vooruitblik op de toekomst 
  • Sneak preview toekomstige nieuwe BEV 

De presentatie van Škoda’s jaarcijfers over 2023 is aanstaande vrijdag 15 maart vanaf 10.00u live te volgen, op Škoda Storyboard en de Škoda Newsroom. Tijdens het event presenteert Škoda de belangrijkste financiële resultaten van afgelopen jaar en blikt de autofabrikant vooruit op toekomstige ontwikkelingen en strategische plannen. Tevens grijpt Škoda deze gelegenheid aan om alvast een sneak preview te geven van het design van een toekomstig nieuw elektrisch model.

Tijdens de presentatie licht Škoda Auto CEO Klaus Zellmer de activiteiten en resultaten van het vorige fiscale jaar toe. Holger Peters, bestuurslid van Škoda Auto voor Finance, IT & Legal Affairs, gaat vervolgens dieper in op de belangrijkste financiële indicatoren, waarna Martin Jahn, bestuurslid voor Sales & Marketing, de verkoopprestaties en internationalisering van de onderneming belicht.

Aansluitend volgt een Q&A-sessie, waarvoor media per mail vragen kunnen insturen via [email protected] of tijdens de livestream-presentatie via Sli.do. 

Volg hieronder de livestream op vrijdag 15 maart, van 10.00-11.30u:

 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.