Leusden,
02
oktober
2023
|
15:05
Europe/Amsterdam

Škoda blikt vooruit op nieuwe Kodiaq in video, wereldpremière op 4 oktober

download

Škoda blikt vooruit op nieuwe Kodiaq in video, wereldpremière op 4 oktober

  • Teaservideo onthult nieuw exterieur en interieur van Škoda’s grote SUV
  • Accenten van nieuwe ‘Modern Solid’ designtaal debuteren op Kodiaq
  • Livestream wereldpremière op 4 oktober vanaf 18.45 uur

Met de vrijgave van een videoteaser blikt Škoda alvast vooruit op de tweede-generatie Kodiaq. In de video zijn al details te zien van het nieuwe ex- en interieur van de grote SUV, die als eerste elementen krijgt van Škoda’s nieuwe ‘Modern Solid’ designtaal. De wereldpremière van de Kodiaq staat gepland voor 4 oktober, de livestream is vanaf 18.45 uur te volgen op de newsroom van Škoda.

De teaservideo onthult belangrijke features, waaronder de nieuwe Škoda-signatuur op de achterklep, in lijn met de actuele designtaal van het merk. Andere highlights zijn een compleet vernieuwd interieur met Smart Dials-bediening en een op de stuurkolom geplaatste versnellingskeuzehendel. Deze updates gaan vergezeld van nieuwe ‘Modern Solid’ designaccenten. De Kodiaq, die recent de drie miljoenste SUV van Škoda symboliseerde, krijgt onder meer een nieuwe plug-in hybride aandrijflijn met een elektrisch rijbereik van ruim 100 kilometer.

De livestream van de wereldpremière is op 4 oktober vanaf 18.45 uur hieronder te bekijken:

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.