Leusden,
12
februari
2024
|
11:24
Europe/Amsterdam

Vernieuwde Octavia maakt zich op voor zijn wereldpremière

Vernieuwde Octavia maakt zich op voor wereldpremière

  • Digitale wereldpremière op woensdag 14 februari om 10.00u
  • Combi en hatchback worden tegelijkertijd onthuld

De vernieuwde Škoda Octavia maakt zich op voor zijn wereldpremière, op woensdag 14 februari om 10.00 uur. De onthulling van de Combi en hatchback, die gelijktijdig worden gepresenteerd, vindt plaats in de speciale Virtual Studio en wordt live uitgezonden op zowel Škoda Storyboard als het officiële YouTube-kanaal van Škoda.

Bezoekers van de Virtual Studio kunnen aanstaande woensdag vanaf 10.00u kennismaken met de vernieuwde Škoda Octavia line-up. De Combi en hatchback maken daar beide hun opwachting, ook in de sportief-stijlvolle Sportline-uitvoering. Via korte video’s met statements van specialisten en tal van andere materialen geeft Škoda alle details vrij over de exterieur- en interieurvernieuwingen, de nieuwe technologieën in de Octavia-serie en de diverse aandrijflijnopties die beschikbaar worden. 

De wereldpremière wordt vanuit de Virtual Studio live uitgezonden en is daar ook te volgen, net als op Škoda Storyboard en Škoda officiële YouTube- en X-kanalen. 

download

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.