VISION iV

Elektrische crossover coupé

ŠKODA VISION iV elektrische auto
Maximale actieradius 500 km Accucapaciteit van 83 kWh

Volgende stap naar elektrisch rijden

De 100% elektrisch aangedreven VISION iV is een zeer sportief gelijnde vierdeurs Crossover-Coupé die veel ruimte biedt. Hij is gebaseerd op het Modular Electric Drive Kit (MEB) platform. Voor maximaal rijplezier beschikt hij over twee elektromotoren met een gezamenlijk vermogen van 225 kW/306 pk en vierwielaandrijving.

Lees meer

ŠKODA VISION iV elektrische auto

Ontdek de VISION iV

Interieurconcept

Bij het MEB-platform voor elektrisch aangedreven modellen ontbreekt de traditionele centrale ‘tunnel’. Dat stelde de designers van ŠKODA in staat om een zeer ruim en innovatief interieur te creëren. Zo hadden ze alle vrijheid om de layout van het dashboard en de middenconsole aan te passen.

Lees meer

ŠKODA VISION iV interieur schets
ŠKODA VISION iV interieur schets

De VISION iV in de pers

ŠKODA VISION iV Autoweek

Autoweek

"Een doorgetrokken ledstreep siert de neus van de elektrische concept-car. Opmerkelijk is het Skoda-logo op de motorkap, dat ook lijkt op te lichten. Of dit de productieversie ook gaat halen, is natuurlijk nog maar de vraag."

Lees meer

ŠKODA VISION iV Autovisie

Autovisie

"De elektrische coupé-crossover staat als eerste Skoda op het MEB-platform (Modular Electric Drive Kit) van de Volkswagen Group. Volgend jaar verschijnen de eerste productiemodellen op basis van dit platform op de markt."

Lees meer

ŠKODA VISION iV Autozine

Autozine

"Bijzonder opvallend zijn een horizontale lichtbalk in het bovenste deel van de grille en de opvallende grote luchtinlaten die het sportieve uiterlijk van de crossover-coupé benadrukken."


Lees meer

Bekijk ook onze andere visies op de toekomst

ENYAQ

VISION E

"Deze volledig elektrisch aangedreven conceptauto toont hoe de toekomst van individuele mobiliteit eruit gaat zien. Zo legt de vijfdeurs SUV coupé geheel elektrisch een afstand van zo’n 500 kilometer af en heeft hij level 3 voor autonoom rijden."

Bekijk nu

ŠKODA Vision RS

VISION RS

"In de VISION RS komen ŠKODA’s sportieve traditie en een duurzame toekomst samen. Het dynamisch-gelijnde studiemodel met plug-in hybridetechniek geeft de koers aan die ŠKODA voor ogen heeft voor de volgende generatie RS-modellen."

Bekijk nu