Leusden,
13
oktober
2022
|
07:00
Europe/Amsterdam

Gezinnen waarderen deze 5 voordelen van de ŠKODA SCALA

Gezinnen waarderen deze 5 voordelen van de ŠKODA SCALA

Samenvatting

De ŠKODA SCALA biedt de ruimte en het gemak van een grote auto voor de prijs van een kleine. Dat is één van de redenen waarom gezinnen er zo blij mee zijn.

De ŠKODA SCALA biedt het beste van twee werelden. De gezinsauto met grote achterklep staat op de modelladder tussen de FABIA en de OCTAVIA en kijkt zijn prijs van de ene af en zijn ruimte van de ander. Zijn techniek deelt hij dan weer met de KAMIQ, de compacte SUV die de pluspunten van de SCALA combineert met een hoge zitpositie.

1. De SCALA is de ruimste auto in zijn klasse

Met een laadruimte van maximaal 1.410 liter, zit de kofferbak van de SCALA dichter bij die van de OCTAVIA HATCHBACK (tot 1.565 liter), dan die van de FABIA (1.190 liter). Dat maakt de SCALA zelfs de ruimste auto in zijn prijsklasse. Ideaal als je boodschappen, babyspullen of sporttassen kwijt wilt. Je kunt de vloer van de kofferbak trouwens beschermen met de dubbelzijdige kofferbakmat.

Passagiers van klein tot groot zitten comfortabel op de achterbank, want zowel de been- als hoofdruimte is riant. Met drie hoofdsteunen achter is de SCALA een volwaardige 5-persoons auto.

2. Gave technologie en moderne rijhulpsystemen

Een moderne auto heeft ook de nieuwste techniek. Zo is de SCALA leverbaar met handige rijhulpsystemen zoals Adaptive Cruise Control, Front Assist en een achteruitrijcamera. Elke SCALA wordt standaard geleverd met Lane Assist – onze rijstrookassistent. Over veiligheid gesproken: naast de standaard airbags heeft elke SCALA een knie-airbag voor de bestuurder.

Welke gave technologie staat er op je wensenlijst? Je kunt de SCALA bestellen met een Virtual Cockpit, een groot touchscreen met spraakbesturing en geavanceerde Full LED-koplampen met bochtverlichting. Telefoonkoppeling via Smartlink werkt standaard met een kabeltje, een draadloze verbinding is optioneel.

3. Handige Simply Clever-oplossingen

De SCALA heeft een van de beste Simply Clever-oplossingen: de slimme dop die in een trechter verandert. Daarmee wordt ruitensproeiervloeistof bijvullen bijna een leuk klusje. De gezinsauto maakt je leven ook makkelijker met de geliefde Simply Clever-klassiekers: de ijskrabber in de tankklep, de paraplu in het portier van de bestuurder, en de parkeerkaarthouder aan de zijkant van de voorruit.

4. De SCALA is altijd groen

Ook al bestel je de SCALA in het blauw of rood, hij is altijd een beetje groen. Want zijn moderne benzinemotor is zuinig en ook zijn lage luchtweerstand is gunstig voor het brandstofverbruik. Ook geeft de SCALA gerecyclede kunststoffen een tweede leven. Zo bestaat de lekbak onder de voorruit voor 50 procent uit oude accupakketten en zitten in de vloermatten en de wanden van de kofferbak oude petflessen.

5. Betaalbaar en snel leverbaar

Zeker zo belangrijk als de binnenruimte, de techniek, de duurzaamheid en het gemak, is de prijs van je nieuwe auto. Bij de SCALA kies je tussen koop en private lease. In het eerste geval kun je de sportieve hatchback zelf samenstellen, of je kiest voor een SCALA uit voorraad. De snelste manier van private lease, is de SCALA Online Edition. Die bestel je online en binnen 10 dagen kun je erin rijden. Gaat dit je allemaal iets te snel, maak dan eerst een proefrit. Dat is altijd een goed startpunt.

Lees ook: Hoe weet je of een ŠKODA stil is? Schudden voor gebruik!

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.