ŠKODA

De nieuwste elektrische SUV

SKODA Zakelijk

Blik op de toekomst

2020 markeerde de start van een complete line-up aan elektrische modellen van ŠKODA. Een van de opvallendste nieuwkomers is een volledig elektrische SUV. Met het studiemodel VISION iV blikken we alvast vooruit op onze elektrische toekomst.

Bij ŠKODA geloven we in een elektrische toekomst. In 2025 zal een kwart van het aantal verkochte auto's in Europa elektrisch zijn. De toekomst van e-mobiliteit draait voor ŠKODA om auto’s die rijplezier, een aantrekkelijk ontwerp, connectiviteit, waar voor je geld en een praktische actieradius bieden.

Volledig CO2-neutraal

Lokaal CO2-neutraal rijden is een mooi begin. Maar ŠKODA en de Volkswagen Group gaan in hun ambities nog een stap verder. Uiteindelijk moet iedere auto die we produceren over de complete levenscyclus volledig CO-neutraal zijn, dus geen effect hebben op de klimaatverandering. Dat begint al met de productie. Zo is de nieuwe elektrische SUV die in 2020 verschijnt de eerste ŠKODA die we volledig CO2-neutraal produceren.

VISION iV als voorbode

Het duurt dus nog even voor we je onze elektrische SUV kunnen tonen. Tot die tijd geeft de VISION iV een goede indruk van onze elektrische toekomst. Net als de nieuwe SUV staat dit studiemodel op het MEB-platform van de Volkswagen Group, waardoor er opvallend veel interieurruimte is. De VISION iV is een zeer sportief gelijnde vierdeurs crossover-coupé, waarbij rijplezier voorop staat. Daartoe beschikt hij over twee elektromotoren met een gezamenlijk vermogen van 225 kW/306 pk en vierwielaandrijving. We vertellen je er graag meer over.

Meer over de VISION iV

Meer informatie over zakelijke mogelijkheden?

Vind jouw dealer
Vind jouw SKODA dealer