Liever niet BKR geregistreerd?

Snel rijden
in een SCALA

voor een vast maandbedrag van € 599*

Lees meer
ŠKODA SCALA compacte hatchback

Flexibel maandabonnement

Heb je tijdelijk een auto nodig? En het liefst zo snel mogelijk? Kies voor een flexibel contract en rijd al binnen 3 werkdagen in een ŠKODA SCALA in perfecte staat met een looptijd vanaf 1 maand. Door het all-in bedrag hoef je alleen nog maar te denken aan brandstof. Zo ervaar je alle voordelen van een eigen auto, zonder gedoe. Ontdek de flexibiliteit van ons maandelijks opzegbare auto abonnement.

Voordelen

✓ Binnen 3 werkdagen rijden
✓ Geen BKR-registratie
✓ Rijden voor een vast maandbedrag
✓ Inclusief wegenbelasting, autoverzekering en onderhoud
✓ Flexibel: na 1 maand dagelijks kosteloos opzegbaar

Hoe werkt het?

1. Laat je gegevens achter
Laat je gegevens achter via het aanvraagformulier en onze partner Euromobil neemt binnen 1 werkdag telefonisch contact met je op.

2. Je ontvangt meer info
Euromobil geeft telefonisch meer informatie en kan direct een vrijblijvend voorstel doen op basis van jouw wensen.

3. Sluit de overeenkomst
Je zet een handtekening onder de afgestemde overeenkomst en jouw SCALA wordt direct rijklaar gemaakt.

4. Levering van jouw SCALA
Jij kiest zelf het aflevermoment en de auto staat klaar bij jouw ŠKODA-dealer.

5. Na 1 maand rijden, kun je dagelijks kosteloos opzeggen
Je rijdt de SCALA 1 maand en kun het contract eventueel verlengen of na een maand kosteloos opzeggen.

Start jouw aanvraag
  • In jouw flexibele abonnement zijn 1.250 kilometers per maand inbegrepen. Kom je door langere afstanden op meer kilometers uit? Geen probleem. Dan betaal je 18 cent per kilometer.

  • Heb je vakantieplannen, of zit je nog in een oriëntatiefase voor een nieuwe auto? Met ons flexibele auto abonnement bepaal je zelf hoe lang je wil rijden. Je huurt de SCALA al vanaf 1 maand. Daarna zeg je ‘m eenvoudig en kosteloos op. Handig toch?

  • Rijden voor een all-in maandbedrag, inclusief wegenbelasting, autoverzekering en onderhoud bij jouw ŠKODA-dealer. Het enige waar je aan hoeft te denken is tanken. Jij kunt genieten van de voordelen van een eigen auto. Wij regelen de rest.

  • Je wilt elke kilometer genieten. Dat snappen wij als geen ander. Daarom leveren we een SCALA die voelt en rijdt als nieuw. De auto is maximaal 24 maanden oud en in topconditie.

  • Als je kiest voor deze vorm van flexibel rijden, zit je niet vast aan een langlopend contract. Dit betekent dat je geen betalingsverplichting aangaat, geen schuld opbouwt en daarom niet vastzit aan een BKR-registratie.

  • Heb je op korte termijn een auto nodig? Vergeet wachten. Je stapt al binnen 3 werkdagen in een ŠKODA die in perfecte staat is. Handig voor wanneer je snel op weg wilt.

Ervaar de voordelen van flexibiliteit

Hoe flexibel ga jij rijden?

Veelgestelde vragen

Binnen hoeveel dagen kan ik rijden in mijn SCALA?
Binnen hoeveel dagen kan ik rijden in mijn SCALA?
Binnen 3 werkdagen kun je de auto ophalen bij jouw dealer. Is er geen ŠKODA SCALA beschikbaar? Dan neemt Euromobil contact met je op om een passend alternatief te bespreken.
Hoe vraag ik een flexibel maandcontract aan?
Hoe vraag ik een flexibel maandcontract aan?
Laat je gegevens achter via dit aanvraagformulier en onze partner Euromobil neemt binnen 1 werkdag contact met je op. Je krijgt meer informatie en wanneer gewenst ontvang je direct een vrijblijvend voorstel.
Hoeveel kilometer mag ik rijden?
Hoeveel kilometer mag ik rijden?
Maandelijks zijn er 1.250 kilometers inbegrepen in je contract. Rijd je meer? Dan betaal je achteraf € 0,18 cent extra per gereden kilometer. Tussentijds nemen we contact met je op over de kilometerstand. Valt het aantal kilometers vaker hoger uit dan 1.250 kilometer? Dan denken we met je mee over een eventuele contractwijziging. Zo voorkom je achteraf extra kosten.
Ik heb een eigen onderneming, kan ik ook kiezen voor een flexibel contract?
Ik heb een eigen onderneming, kan ik ook kiezen voor een flexibel contract?
Het flexibele abonnement vanaf 1 maand is er voor de particulier rijder. Uiteraard zijn woon-werk kilometers toegestaan. Wil je zakelijk rijden in de SCALA rijden? Bekijk hier de mogelijkheden.
Mogen anderen rijden in mijn SCALA?
Mogen anderen rijden in mijn SCALA?
Het is niet toegestaan de auto uit te lenen aan iemand anders. Mocht je op een lange rit toch een keer willen afwisselen is dit toegestaan mits je zelf op de bijrijders stoel aanwezig bent. Je blijft hoofdverantwoordelijk voor eventuele schade/ongevallen.
Waarom gaat de aanvraag via Euromobil?
Waarom gaat de aanvraag via Euromobil?
Euromobil heeft een flexibele vloot met ŠKODA modellen. Deze staan verspreid op locaties door heel Nederland waardoor er in de meeste gevallen een auto in de buurt beschikbaar is.
Wanneer is mijn aanvraag definitief?
Wanneer is mijn aanvraag definitief?
Je aanvraag is definitief nadat Euromobil een overeenkomst heeft opgesteld en deze ondertekend is door jou.
Wat betekent flexibel rijden?
Wat betekent flexibel rijden?
Je rijdt, net als bij Private Lease, voor een vast all-in bedrag per maand in een SCALA. Het voordeel van een flexibel contract is dat je na 1 maand dagelijks kunt opzeggen. Je zit niet vast aan langlopend contract.
Wat is het verschil met Private Lease?
Wat is het verschil met Private Lease?
Als je kiest voor Private Lease, stap je in een nieuwe ŠKODA voor een vaste periode van 24, 36 of 48 maanden. Kies je voor flexibel rijden, dan stap je binnen 3 werkdagen in een ŠKODA SCALA in perfecte staat) en zit je niet vast aan langlopend contract. Na 1 maand kun je dagelijks opzeggen.
Wat zijn de voorwaarden om gebruik te kunnen maken van deze vorm van rijden?
Wat zijn de voorwaarden om gebruik te kunnen maken van deze vorm van rijden?
Je bent ouder dan 21 en hebt ten minste 1 jaar een in Nederland geldig rijbewijs. Euromobil doet een screening a.d.h.v. je persoonsgegevens en ID documenten (vergelijkbaar met een verzekering).
Aan welke kosten moet ik denken?
Aan welke kosten moet ik denken?
Als je kiest voor een flexibel contract, stap je al in de SCALA vanaf € 599 per maand. Inclusief wegenbelasting, verzekering en onderhoud bij jouw ŠKODA -dealer. Dit betekent dat je naast het maandbedrag, alleen nog aan brandstof hoeft te denken.
* Getoonde tarief is o.b.v. verhuur contract incl. btw, 1.250 vrije km’s per maand, € 500 eigen risico met de mogelijkheid om na de 1ste maand dagelijks kosteloos op te zeggen. De geselecteerde auto wordt geleverd op basis van beschikbaarheid. Indien dit niet het geval is, nemen we contact met je op om een passend alternatief te bespreken.