Leusden,
10
december
2021
|
07:00
Europe/Amsterdam

Kerstcadeaus met een ŠKODA-logo

Kerstcadeaus met een ŠKODA-logo

Samenvatting

Ben je op zoek naar kerstcadeaus? Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Deze presentjes van ŠKODA vallen bij iedereen in de smaak. Zelfs je oma past onze warme groene ŠKODA-muts!

Je hoeft heus niet in een ŠKODA te rijden om deze kerstcadeaus leuk te vinden. De groene ŠKODA-muts is ook geschikt voor oma´s met groene vingers, vrienden die sportief het gaspedaal vloeren zodra het verkeerslicht op groen springt en buren die ´groen´ rijden in hun elektrische auto. Hieronder tippen we presentjes voor de verschillende mensen in je leven.

De linkjes brengen je meteen naar onze webshop. Vanwege de drukte rondom de feestdagen adviseren we je om op tijd te bestellen. Tip: Is het een verrassing? Laat dan de artikelen gratis bezorgen bij de dichtstbijzijnde ŠKODA-dealer.

Voor motorsportfans

ŠKODA’s motorsportgeschiedenis begon 120 jaar geleden, met bloedstollende races op motorfietsen. Sindsdien heeft ŠKODA Motorsport ontelbaar veel prijzen gewonnen met tientallen verschillende auto’s in allerlei disciplines. In onze webshop verkopen we bijpassende stoere producten. Zoals een horloge met stopwatchfunctie. Daarmee kun je je eigen rondetijden klokken. De afgebeelde rugzak van ŠKODA Motorsport heeft een ‘ademende’ achterkant (zodat je rug niet gaat zweten) en een reflecterende regenhoes. Wel zo veilig.

Voor fietsers en wielrenners

In Nederland fietsen we met z’n allen 15 miljard kilometer per jaar. Ken jij mensen die daar een fanatieke bijdrage aan leveren? Grote kans dat je ze kunt verblijden met een set fietslampjes of een groene drinkfles. De snelste wielrenner in je omgeving (of degene die het hardst zijn best doet), geef je de officiële ŠKODA groene trui van 2021.

Voor kinderen

Het nadeel van ouder worden, is dat je steeds minder cadeaus krijgt. Het zijn altijd de kinderen die verwend worden met een houten speelgoedauto of een stoere pet. Een van de favoriete kerstpresentjes is de loopauto in de vorm van een FABIA. Wees gewaarschuwd: in het stuur zitten vier audiosignalen.

Voor wereldreizigers

Het geeft een kick om iemand een tas te geven, waar hij of zij vervolgens jarenlang plezier van heeft. In de webshop vind je verschillende rugtassen. Deze rugzak uit de RS-collectie is gemaakt van zeil en heeft een ingebouwd opbergvak voor een laptop (tot 15 inch). Boodschappen vervoer je liever met de hippe schoudertas van vilt.

Voor ŠKODA-liefhebbers

Een echte ŠKODA-liefhebber maak je blij met een modelauto van zijn of haar eigen auto, of een miniatuur van een iconisch model. De meeste modelauto´s van ŠKODA zijn in de schaal 1:43, maar in de webshop vind je ook een prachtige Popular Sport Monte Carlo uit 1935 in 1:18. Nog een tip is de grote modelauto van de ŠKODA 110R, een elegante sportcoupé uit de jaren 70.

Wist je trouwens dat ruim 4.000 Nederlanders deze kerst in een elektrische SUV van ŠKODA rijden? Ken of ben jij zo iemand? Een schaalmodel van de ENYAQ iV kost niet de hoofdprijs en is leverbaar in verschillende kleuren.

Voor opruimers

Geven jullie elkaar alleen nuttige cadeaus? Dan weten wij er nog wel een paar. Zoals een all-weather mattenset die het interieur van je ŠKODA beschermt tegen modderschoenen. Of een handige én voordelige kabelreiniger voor de laadkabel van de ENYAQ iV. Wil je een iets duurder cadeau geven, investeer dan in een laadkabeltas. Dan heeft het laadsnoer voortaan zijn eigen opbergplek en blijft de kofferbak schoon en opgeruimd.

Lees ook: ŠKODA Wintercheck: helemaal gratis voor connected ŠKODA-rijders