Leusden,
31
december
2023
|
07:03
Europe/Amsterdam

Deze 5 Škoda-berichten wil je niet gemist hebben

Deze 5 Škoda-berichten wil je niet gemist hebben

Het afgelopen jaar ben je getrakteerd op sterk uiteenlopende nieuwsberichten over Škoda. Dat je misschien niet alles hebt meegekregen, is niet gek. Maar de volgende 5 Škoda-berichten wil je beslist niet gemist hebben.

1: Deze 5 nieuwe Škoda-modellen kun je binnenkort bekijken

Škoda onthulde in het afgelopen jaar maar liefst vijf nieuwe modellen. Die kon je nog niet in het echt bekijken, omdat ze nog niet in de showroom stonden. Maar daar komt in 2024 verandering in. Dan staan de nieuwe Škoda Scala, Škoda Kamiq, Škoda Kodiaq, Škoda Superb én de nieuwe Škoda Octavia bij de dealer. Dat betekent niet alleen kijken, maar ook proefrijden. En dan ben je verkocht.

2: 3 tips om met een plug-in hybride auto zuinig te rijden

Vanaf 1 januari 2024 is de Škoda Octavia Combi weer leverbaar als plug-in hybride auto. Met zowel een stekker als een benzinemotor, zodat je je niet druk hoeft te maken over de actieradius. Maar toch wil je zo lang mogelijk profiteren van de elektromotor. Dat doe je met onze 3 praktische tips.

3: Trap niet in deze private lease-trucs

Het klinkt zo aantrekkelijk: een private leaseauto voor 200 euro per maand. Je hoeft alleen nog de brandstof te betalen. Maar als je verder kijkt, ontdek je dat je bijvoorbeeld maar 5000 kilometer per jaar mag rijden. Daarna ga je per kilometer bijbetalen. Bij Škoda krijg je altijd minimaal 10.000 kilometer per jaar. Plus nog diverse andere voordelen.

4: Wat hebben de nieuwe Kodiaq en een oude metrotunnel met elkaar gemeen?

De nieuwe Škoda Kodiaq beleefde zijn werelddebuut op een heel bijzondere plek: in een oude metrotunnel, onder Potsdamer Platz in hartje Berlijn. Maar het was nog een hele toer om daar vier exemplaren van de Kodiaq binnen te krijgen …

5: Dit balkje scheelt jou een hoop ergernis

Hoe een simpel balkje jouw leven in 2024 en daarna aangenamer maakt, lees je in dit bericht. Het is standaard op de nieuwe Škoda Kodiaq. Maar ook als je in een ouder model Škoda rijdt, kun je het gemak van het balkje ervaren. Hiervoor hoef je alleen maar naar de Škoda-webshop te gaan.

Lees ook: Deze 15 Simply Clever-functies van de Superb wil iedereen hebben

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.