Rijden in de toekomst

Elektrisch, hybride of toch aardgas?

Hero ŠKODA in de toekomst

Duurzaam autorijden

Autorijders kiezen steeds vaker bewust voor milieuvriendelijke auto’s, die voorzien zijn van groene energielabels, zuinige motoren of een elektrische of hybride aandrijflijn. Om zo plezierig én duurzaam mogelijk auto te rijden, is het van belang dat we vandaag al naar morgen kijken. Daar werken wij dan ook hard aan. Iedere dag.

Autonoom rijden

Altijd alert

Verschillende sensoren en tal van camera's monitoren continu de verkeerssituatie.

De handen van het stuur

De autopilot-functie gaat ervoor zorgen dat de auto zelf kan accelereren, sturen, remmen en inhalen.

Sensoren
Autonoom rijden

De toekomst van ŠKODA

VISION X

VISION X

"De strakke lijnen kenmerken het exterieur en benadrukken het dynamische karakter van het hybride SUV studiemodel dat in opvallend FlexGreen is gespoten. Een dak in de contrasterende kleur antraciet geeft hem extra sportieve looks."

Bekijk nu

VISION E

VISION E

"Deze volledig elektrisch aangedreven conceptauto toont hoe de toekomst van individuele mobiliteit eruit gaat zien. Zo legt de vijfdeurs SUV coupé geheel elektrisch een afstand van zo’n 500 kilometer af en heeft hij level 3 voor autonoom rijden."

Bekijk nu

ŠKODA Vision RS

VISION RS

"In de VISION RS komen ŠKODA’s sportieve traditie en een duurzame toekomst samen. Het dynamisch-gelijnde studiemodel met plug-in hybridetechniek geeft de koers aan die ŠKODA voor ogen heeft voor de volgende generatie RS-modellen."

Bekijk nu