ŠKODA auto leasen

Zakelijk de beste keuze

Een auto leasen, is voor de zakelijke rijder een voor de hand liggende keuze. Je zit vaak flink wat kilometers op de weg en wil er dan zeker van zijn dat je het meeste auto voor je geld krijgt. ŠKODA is de beste keuze voor iedereen die er zeker van wil zijn dat ze veilig, en voordelig rijden. Een ruime gezinsauto tegen een voordelig tarief. Voor een vast bedrag per maand kun je een ŠKODA zakelijk leasen bij je leasemaatschappij, zonder deze te bezitten. O.a. verzekering, wegenbelasting en reparaties zijn hierbij inbegrepen. Je hoeft alleen nog maar de brandstof te regelen!

Welke vorm van zakelijk leasen past bij jou?

Of je nu als mkb’er of zzp’er de beste auto voor jouw mobiliteitsbehoefte zoekt, of dat je een wagenpark met een grote vloot onder je hoede hebt, ŠKODA heeft een uitgebreide selectie aan auto’s die geschikt zijn voor zakelijk leasen. Zo uitgebreid, dat er altijd de juiste auto voor jouw situatie tussen zit. Zo past de Octavia bij elke rijder. Bij ŠKODA kies je niet alleen voor gemak en bewegingsvrijheid, maar ook voor onze eersteklas service. Ook voor een deskundig advies kun je bij ons terecht. Voor zakelijk leasen zijn er verschillende opties mogelijk, qua financiering, looptijd en contract:

  • Operational Lease: deze manier van leasen bij ŠKODA lijkt het meeste op huren: de auto wordt namelijk niet jouw eigendom. Hierdoor heeft het dus geen invloed op het werkkapitaal, de solvabiliteit en liquiditeit van je onderneming. Operational Lease gaat uit van de meest complete leasevorm, waarbij reparatie, onderhoud en banden, vervangend vervoer, verzekering (All-Risk), afschrijving, rente en houderschapsbelasting inclusief is.

  • Financial Lease: bij Financial Lease ligt het economische risico bij jou als leaser. Financial Lease gaat namelijk om de financiering van jouw nieuwe ŠKODA, de auto is namelijk jouw eigendom. Deze leasemethode helpt je simpelweg om de beste auto voor jouw situatie te financieren. Een extra voordeel voor jou als zzp'er is bovendien dat je de BTW kunt terugvragen.

  • Additional Lease: de optie van Additional Lease biedt je de mogelijkheid om tijdelijk een grotere auto te rijden, bijvoorbeeld als je op autovakantie gaat. Je kiest voor het dagelijks gebruik een kleinere, zuinige leaseauto, bijvoorbeeld de ŠKODA Fabia. Ga je bijna op vakantie? Dan wissel je deze auto tijdelijk om voor bijvoorbeeld een ŠKODA Karoq, die je tijdens de reis meer ruimte biedt. En na de vakantie ruil je de grotere auto gewoon weer in voor de Fabia, waarmee je weer de dagelijkse bezigheden oppakt.

  • Short Lease: ben je als zzp'er nog maar net begonnen, maar wil je wel graag een goede en betrouwbare auto? Dan biedt ŠKODA je de keuze om verkort te leasen, de Short Lease overeenkomst. Hierbij is het mogelijk om tegen een scherpe prijs een contract af te sluiten met een korte looptijd, van 12 tot 24 maanden. Ook bij Short Lease van ŠKODA heb je alle voordelen die een compleet leasepakket je biedt: reparatie, onderhoud en banden, allriskverzekering, afschrijving, rente en houderschapsbelasting zijn inbegrepen.

  • Stock Lease: bij Stock Lease kun je een jonge, gebruikte ŠKODA kiezen, die je met korting kunt rijden. Ideaal als zzp'er, want de minimale looptijd begint al bij 12 maanden. De aangescherpte bijtellingsregels van 2017 zijn niet altijd van toepassing op deze manier van autolease, wat jou als ondernemer meer voordeel kan opleveren terwijl je gewoon een goed onderhouden ŠKODA met een lage kilometerstand rijdt . Lees hier verder om erachter te komen welke auto voor jou als zzp'er interessant is om te leasen.

  • Flexible Lease: heb je als zzp'er vooral behoefte aan flexibiliteit bij een leaseovereenkomst? Kies dan voor Flexible Lease. Maak je veel gebruik van tijdelijke medewerkers? Dan kun je bij ŠKODA al na 12 maanden je leaseovereenkomst kosteloos opzeggen. Ook als de looptijd in eerste instantie 48 maanden was. Voor de periode waarin je gebruikmaakt van deze manier van autolease, kun je rekenen op de full operational service: reparatie, onderhoud en banden, allriskverzekering, afschrijving, rente en houderschapsbelasting is allemaal inclusief.

Welke zaken zijn nog meer belangrijk bij een auto zakelijk leasen?

Zodra je besloten hebt om je auto zakelijk te leasen, heb je vaak nog wat aanvullende vragen. Denk bijvoorbeeld aan de meest recente bijtellingsregels: in welke categorie valt de door jouw gekozen ŠKODA en wat betekent dit voor je financiën? En hoe gaat het in zijn werk als je je zakelijke leaseauto ook privé wilt gebruiken? Met al deze vragen kun je bij je leasemaatschappij terecht. Zo ben je volledig op de hoogte en weet je precies waar je aan toe bent als je jouw zakelijke lease auto komt ophalen!

Meer informatie over zakelijke mogelijkheden?

Vind je dealer