ŠKODA auto leasen

Zakelijk de beste keuze

Zakelijk leasen

Een auto leasen, is voor de zakelijke rijder een voor de hand liggende keuze. Je zit vaak flink wat kilometers op de weg en wil er dan zeker van zijn dat je het meeste auto voor je geld krijgt. ŠKODA is de beste keuze voor iedereen die er zeker van wil zijn dat ze veilig, en voordelig rijden. Een ruime gezinsauto tegen een voordelig tarief. Of je nu als mkb’er of zzp’er de beste auto voor jouw mobiliteitsbehoefte zoekt, of dat je een wagenpark met een grote vloot onder je hoede hebt, ŠKODA heeft een uitgebreide selectie aan auto’s die geschikt zijn voor zakelijk leasen. Zo uitgebreid, dat er altijd de juiste auto voor jouw situatie tussen zit. Zo past de Octavia bij elke rijder. Bij ŠKODA kies je niet alleen voor gemak en bewegingsvrijheid, maar ook voor onze eersteklas service. Ook voor een deskundig advies kun je bij ons terecht.

Welke vorm van zakelijk leasen past bij jou?

Operational Lease

Deze manier van leasen bij ŠKODA lijkt het meeste op huren: de auto wordt geen eigendom. Hierdoor heeft het dus geen invloed op het werkkapitaal, de solvabiliteit en liquiditeit van je onderneming. Operational Lease gaat uit van de meest complete leasevorm, waarbij reparatie, onderhoud en banden, vervangend vervoer, verzekering (All-Risk), afschrijving, rente en houderschapsbelasting inclusief is.Lees meer

Financial Lease

Bij Financial Lease ligt het economische risico bij jou als leaser. Financial Lease gaat om de financiering van jouw nieuwe ŠKODA, de auto is jouw eigendom. Deze leasemethode helpt je simpelweg om de beste auto voor jouw situatie te financieren. Een extra voordeel voor zzp'ers is bovendien dat je de BTW kunt terugvragen.

Lees meer

Additional Lease

De optie van Additional Lease biedt je de mogelijkheid om tijdelijk een grotere auto te rijden, bijvoorbeeld als je op autovakantie gaat. Je kiest voor het dagelijks gebruik een kleinere, zuinige leaseauto, bijvoorbeeld de ŠKODA Fabia. Ga je bijna op vakantie? Dan wissel je deze auto tijdelijk om voor bijvoorbeeld een ŠKODA Karoq, die je tijdens de reis meer ruimte biedt. En na de vakantie ruil je de grotere auto gewoon weer in voor de Fabia, waarmee je weer de dagelijkse bezigheden oppakt.

Lees meer


Short Lease
Ben je als zzp'er nog maar net begonnen, maar wil je wel graag een goede en betrouwbare auto? Of heb je als wagenparkbeheerder of ondernemer behoefte aan tijdelijke mobiliteit, op flexibele basis én voor een scherp tarief? Dan biedt ŠKODA je de keuze om verkort te leasen, de Short Lease overeenkomst. Hierbij is het mogelijk om tegen een scherpe prijs een contract af te sluiten met een korte looptijd, van 12 tot 24 maanden. Ook bij Short Lease van ŠKODA heb je alle voordelen die een compleet leasepakket je biedt: reparatie, onderhoud en banden, allriskverzekering, afschrijving, rente en houderschapsbelasting zijn inbegrepen.

Stock Lease
Bij Stock Lease kun je een jonge, gebruikte ŠKODA kiezen, die je met korting kunt rijden. Stock Lease auto's worden al aangeboden met een leasecontract vanaf 12 maanden. De aangescherpte bijtellingsregels van 2017 zijn niet altijd van toepassing op deze manier van autolease, wat jou als ondernemer meer voordeel kan opleveren terwijl je gewoon een goed onderhouden ŠKODA met een lage kilometerstand rijdt . Lees hier verder om erachter te komen welke auto voor jou interessant is om te leasen.

Flexible Lease
Heb je vooral behoefte aan flexibiliteit bij een leaseovereenkomst? Kies dan voor Flexible Lease. Maak je veel gebruik van tijdelijke medewerkers? Dan kun je bij ŠKODA al na 12 maanden je leaseovereenkomst kosteloos opzeggen. Ook als de looptijd in eerste instantie 48 maanden was. Voor de periode waarin je gebruikmaakt van deze manier van autolease, kun je rekenen op de full operational service: reparatie, onderhoud en banden, allriskverzekering, afschrijving, rente en houderschapsbelasting is allemaal inclusief.

Belangrijke informatie voor zakelijk leasen

Zodra je besloten hebt om je auto zakelijk te leasen, heb je vaak nog wat aanvullende vragen. Denk bijvoorbeeld aan de meest recente bijtellingsregels: in welke categorie valt de door jouw gekozen ŠKODA en wat betekent dit voor je financiën? En hoe gaat het in zijn werk als je je zakelijke leaseauto ook privé wilt gebruiken? Met al deze vragen kun je bij je leasemaatschappij terecht. Zo ben je volledig op de hoogte en weet je precies waar je aan toe bent als je jouw zakelijke lease auto komt ophalen.
Fiscaliteiten 2019
Het grote ABC van autoleasing
98 vaktermen uitgelegd
Fiscaliteiten 2019

Meer informatie over zakelijke mogelijkheden?

Vind je dealer
Dealers