Daarom kies je een Škoda als taxi

Een stijlvol, betrouwbaar en zuinig visitekaartje

Steeds meer taxiondernemers leasen een Škoda. Dat komt in de eerste plaats door de betrouwbare, ruime en zuinige modellen. Zoals de stijlvolle Škoda Superb, al sinds de eerste generatie favoriet bij passagiers en chauffeurs. Daarnaast profiteer je bij Škoda van een scherp leaseaanbod, en de service van de Škoda dealer, die altijd voor je klaarstaat.

Waarom taxiondernemers voor Škoda kiezen

  • Lage kilometerkostprijs & onderhoudskosten
  • Je rijdt in betrouwbare, duurzame modellen met zuinige motoren.
  • Servicegerichte dealers
  • Je bent verzekerd van vergaande persoonlijke service en snelle hulp van je Škoda-dealer bij eventuele problemen.
  • Financial Lease incl. BPM, eventueel met voorfinanciering
  • Je bent direct economisch eigenaar van de auto. In overleg met je dealer bepaal je de hoogte van de aanbetaling, de looptijd van het leasecontract en de afschrijving. Lees meer over financial lease
  • Betalen in overzichtelijke maandelijkse termijnen
  • Je weet waar je aan toe bent en spreidt eenvoudig de kosten voor je taxi(‘s) terwijl de rente fiscaal aftrekbaar is.

Ken je de nieuwe Superb al?

De Škoda Superb was gelijk al een succes bij taxiondernemers. Waarom? Dankzij de forse wielbasis is hij veruit de ruimste in zijn klasse. Met de Superb bied je jouw passagiers limousinecomfort voor een Škoda prijs. De nieuwste generatie van de Superb Hatchback biedt maar liefst 1.760 liter bagageruimte; de Combi zelfs 1.950 liter. Daarnaast biedt de nieuwe Superb volop features die je werkplek nog aangenamer en veiliger maken. Voor een scherpe kilometerkostprijs zijn de motoren uitermate zuinig en betrouwbaar.

Ontdek de Superb zelf

Zorgeloos ondernemen voor € 99* per week

Ondernemen doe je het liefst met zo min mogelijk risico en overzichtelijke kosten. Precies dat biedt de nieuwe Superb. Afhankelijk van de hoogte van je aanbetaling, afschrijving en looptijd van het leasecontract, rij je de Superb vanaf € 99* per week. Met de betrouwbare techniek en het uitgebreide servicepakket van Škoda kun jij zorgeloos ondernemen. Meer weten? Tijdens een vrijblijvende afspraak vertelt je Škoda dealer graag alles over de mogelijkheden.

* Superb Combi 2.0 DSG Business Edition: FInancial Lease vanaf € 99 per week

Zoek de dichtsbijzijnde dealer

Voorbeeld berekening**

Contante prijs Aan­betaling Te financieren Slottermijn Termijn­bedrag Normale rente Looptijd Per week
€ 31.156 € 6.545 € 24.611 € 7.300 € 429 4,99% 48 maanden € 99

** Geldig voor de Superb Combi 2.0 TDI DSG 110 kW / 150pk Business Edition
Consumentenadviesprijs incl. bpm en btw: € 45.590
CO2-uitstoot: 120 gram 
Bpm-bedrag: € 6.934 
Bruto catalogusprijs incl. bpm, excl. btw: € 38.090
Rijklaarmaakkosten/leges/recyclingbijdrage: € 955 
Prijs excl. bpm, incl. btw: € 31.156

Profiteer nu nog van BPM-teruggave

De afschaffing van de BPM-teruggave voor taxivervoer is per 1 januari 2020 een feit. De regering zet in op een BPM-systeem op basis van vergroening. Hoe lager de CO2-uitstoot van de taxi of het taxibusje, hoe lager de BPM. Zo kunnen volledig elektrische auto’s straks rekenen op een volledige vrijstelling van de BPM. Taxiondernemers die nog van de huidige teruggaveregeling willen profiteren, doen er goed aan om snel te handelen. Door aankopen naar voren te halen én sneller af te schrijven, kun je afhankelijk van het type auto en het gewicht enkele duizenden euro’s besparen. Meer weten? De Škoda dealer vertelt je precies hoe het zit.

Zoek de dichtsbijzijnde dealer

Ontdek de plug-in hybrides van Škoda

Overweeg je een elektrische auto als taxi, maar wil je niet inleveren op actieradius en gemak? Maak dan kennis met de Škoda Octavia iV en Superb iV. Deze plug-in hybride modellen rijden zowel elektrisch als op benzine, waardoor je de voordelen van beide aandrijfvormen combineert. Zo kun je in de stad volledig elektrisch en dus stil en emissievrij rijden.

Daarbij profiteer je van een forse gecombineerde actieradius op benzine en stroom van tot wel 850 kilometer. Door het lage gemiddelde verbruik bespaar je op de brandstofkosten. En er zijn nog meer financiële voordelen. Door de geringe CO2-uitstoot betaal je aanzienlijk minder BPM. En met een plug-in hybride krijg je 50% korting op de motorrijtuigenbelasting.

Meer informatie over zakelijke mogelijkheden?

Vind je dealer
Vind jouw SKODA dealer